Категории

Престъпност

Граждански

Градски

Потребителски

Други

Околна среда

Човешки права

Виж всички (32)
Вход
Регистрация Вход Забравена парола Име
имейл адрес

Няма да пращаме нежелани съоб­ще­ния

Ще получиш имейл на този адрес с линк за промяна на паролата.

Парола Парола (пак) вход изпрати регистрация или вход или вход забравена пароола
Или влез чрез Facebook

Няма да пускаме съобщения от ваше име.

Ако нямате акаунт можете да си направите: регистрация
Как работи добави сайт
Как работи Signali.bg

Signali.bg е инструмент за хората, които виждат проблем и искат той да бъде разрешен. Целта е всеки от тях да намери отговор на въпроса:

Къде да подам сигнал за "_____", така че да ми обърнат внимание и да не ми отнеме време

Това се случва като:

 • Хора като теб - потребители в сайта добавят и класифицират начините за подаване на сигнал в различни институции, компании и неправителствени организации. Става лесно с формата достъпна от бутоните "Добави сайт".
 • Хората, които вече са подали сигнал, дават оценка за това дали е имало ефект, дали е било лесно и допълнителни впечатления. Така се сформира "рейтинг" за всеки сайт.

Администраторите на Signali.bg преглеждат добавените сайтове и ги обозначават с ключови думи и снимки. Всеки може да стане администратор, като изпрати имейл до info@signali.bg, в което да опише защо би бил добър в това.

За да се предпази от интернет „тролове“, Signali.bg ограничава честотата, с която могат да се дават оценки, както и изисква регистрация за всяка от тях.

Планирано е бъдеще развитие на Signali.bg, след което ще може да се подават сигнали директно от тук.

Агенция пътна инфраструктура

Начална страница Административни неуредици Агенция пътна инфраструктура

Ако сметнат сигнала ти за невалиден, трябва да ти кажат за това до 1 месец и 7 дни.
Ако сигналът ти е уважен, максимум до 2 месеца и 7 дни ще знаеш как ще се разреши.
Ако случайно сигналът ти не е за „Агенция пътна инфраструктура“, те трябва да ти кажат до 7 дни и да препратят към когото трябва.
…още

Важни факти
 • Ако сметнат сигнала ти за невалиден, трябва да ти кажат за това до 1 месец и 7 дни
 • Ако сигналът ти е уважен, максимум до 2 месеца и 7 дни ще знаеш как ще се разреши
 • Ако случайно сигналът ти не е за „Агенция пътна инфраструктура“, те трябва да ти кажат до 7 дни и да препратят към когото трябва
 • „Агенция пътна инфраструктура“ трябва да се справи с проблема от 1 до 3 месеца. Ако е повече от месец, трябва да ти се опишат особено важни причини за това
 • Ако вече има подаден сигнал за проблема, „Агенция пътна инфраструктура“ няма да ти отговори, освен ако не добавиш нови факти или обясниш защо сега е по-различно
 • Глобата за „Агенция пътна инфраструктура“, ако не спази горното е от 150 до 1500 лв

Горното e указано в Административнопроцесуалния кодекс.

Навсякъде в България
Конфликт на интереси Нередност Магистрала Строежи Пътища Асфалт Път Злоупотреба
Хубавото е че: Има анонимни сигнали Не изисква регистрация Не изисква снимка Не изисква ел. подпис Не изисква името ти Не изисква имейл адрес Не изисква адреса ти Не изисква регистрация Гарантиран отговор Крайна точка за сигнала Позволява следене на прогреса Потвърждение на сигнала Евентуални пречки: Изисква локация на сигнала Само на български Няма мобилна версия Снимка от сайта на Агенция пътна инфраструктура (3 оценки) Към сайта

или ако вече имаш опит с „Агенция пътна инфраструктура“ сподели го:

сподели опит
3 оценки

Магистрала Хемус влизане в София. Изхода за Скоростна Северна тангента. Няма достатъчно големи табели и масово чужди граждани спират и създават условия за ПТП. Знаците на самият разклон са пометени от заблудени автомобили и се търкалят по земята. Вероятно трябва да се изпратят хората правили вертикалната маркировка в друга държава да видят как се прави и колко големи са табелите при разклон на магистрали.
Моля за реакция!
Георги Георгиев
0882208428

Публикуван на 3 Авг. 2022 at 16:07 от Георги Георгиев Снимка на Георги Георгиев Сподели своя опит

Здравейте! Искам да подам сигнал за светлоотразителите на мантинелата в посока Пловдив - София! На 06.03. Около 20 ч. Пътувах от Сливен за София, след разклонението за Пловдив в посока София забелязах че светлоотразителите
на мантинелата м/у две изобщо не се виждат при вчерашния дъжд, това е в разстояние почти до хотела Ихтиман! А осовата маркировка и другата м/у дясно платно и аварийната лента почти липсва!!!

Публикуван на 7 Март 2022 at 09:15 от Игор Генов Снимка на Игор Генов Сподели своя опит

Здравейте,

Искам да подам сигнал за силен шум и мирис. Става въпрос за цех за храна на заведенията Happy намиращ се в град Варна, улица роза до кооперация 29 номер. Има табела с надпис Barbeque king. Ако погледнете и на google maps сградата на тавана има огромни вентилациони съоражения които издават много силен шум 24 часа в денонощието което пречи на нормалния живот на жителите на квартала. Освен шума има и постоянен много силен мирис на обработена храна. Сградата се ползва с много натоварена индустриална цел и няма място в жилищен квартал "Цветен" на град Варна. Сградата пречи на съня и здравето на много хора около нея. Молим ви за съдействие.

Локация: https://www.google.com/maps/place/43°13'24.3"N+27°54'49.6"E/@43.2234289,27.9115913,696m/data=!3m2!1e3!4b1!4m14!1m7!3m6!1s0x40a45467d62c019d:0x732b53d60b606310!2sul.+"Roza"+29,+9010+Tsveten+kvartal,+Varna!3b1!8m2!3d43.2238955!4d27.9141401!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d43.2234249!4d27.9137796

GPS: 43°13'24.3"N 27°54'49.6"E
43.223425, 27.913780

Публикуван на 14 Авг. 2019 at 15:36 от Hristo P Снимка на Hristo P Сподели своя опит
Ако вече си подал сигнал, дай своята оценка за „Агенция пътна инфраструктура“ Колко си доволен от процеса по подаване на сигнал? От 1 до 5 звездички, където 1 е малко, а 5 много.
Какво ти направи впечатление? Проблемът пробавен ли беше след подаването на сигнала? Имаше ли нещо сложно? Имаш ли предложение как да се улесни процеса? Изпрати Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.
Добави сайт

Ако знаеш за страница в интернет, от където може да се подаде сигнал, сподели за нея:

Интернет адрес (линк) към формата за попълване Име на организацията, която ще получи сигнала Човешки права: Бежанци и мигранти Престъпност: Корупция Престъпност: Измами Престъпност: Пътно-транспортни Престъпност: Изборни нарушения Престъпност: Бракониерство Граждански: Тютюнопушене на обществени места Престъпност: Кражба Престъпност: Побой Престъпност: Изнудване Престъпност: Документални престъпления Престъпност: Компютърни престъпления Граждански: Полицейски произвол Граждански: Административни неуредици Граждански: Нарушаване човешки права Граждански: Нарушени трудови права Граждански: Нарушаване на етичните норми Граждански: Интелектуална собственост Градски: Неосветени площи Градски: Повредени елементи Градски: Неподдържани зелени площи Градски: Опасни елементи Градски: Натоварено кръстовище Градски: Велосипедни неуредици Градски: Бездомни кучета Потребителски: Хранителна индустрия Потребителски: Отказана гаранция Потребителски: Проблеми с договори Потребителски: Сметки Потребителски: Негодни стоки Потребителски: ВИК Потребителски: Електроснабдяване Други: Изгубени вещи Други: Бедствия Човешки права: Права на децата Граждански: Здравеопазване Потребителски: Нарушени потребителски права Граждански: Паркиране Околна среда: Води Околна среда: Гори Престъпност: Незаконен строеж Потребителски: Градски транспорт Градски: Дупки по пътища Други: Интернет измами Граждански: Достъп до информация Няма значение за сигнала гр. Велико Търново — Велико Търново гр. Видин — Видин гр. Варна — Варна гр. Благоевград — Благоевград гр. Бургас — Бургас гр. Пловдив — Пловдив гр. София — Столична гр. Стара Загора — Стара Загора гр. Русе — Русе Т.е. къде в страната трябва да е проблема, за да реагира организацията на сигнала Какво от изреденото по-долу се изисква? Регистрация Снимка Ел. Подпис Име Е-mail EГН Адрес на подателя Локация на сигнала Какво предлага мястото? Гаранция за отговор Анонимни сигнали Мобилна версия Крайна точка за сигнала Организацията, която ще получи сигнала, пряко ли е отговорна за разрешаването му или е посредник, като примерно НПО, неформална гражданска група? Проследимост Може ли да се проследи развитието по сигнала? Потвърждение Изпраща ли се потвърждение за получен сигнал? (пр: имеил или обажндане) Многоезичност Как става подаването на сигнал? Разкажи за ограничения във видовете приемани сигнали, специфики или инструкции при подаването. Добави Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.

Съдържанието в Signali.bg съществува благодарение на хора като теб.

Добави сайт
За Signali.bg
 • Какво е Signali.bg
 • За BlueLink
 • За Общество.бг
 • Избрани категории
 • Бежанци и мигранти
 • Тютюнопушене на обществени места
 • Нарушаване човешки права
 • Паркиране
 • Гори
 • Незаконен строеж
 • Градски транспорт
 • Дупки по пътища
 • Достъп до информация
 • Signali.bg е създаден от:
 • EEA grants
 • BlueLink
 • Общество.бг
 • Signali.bg е създаден по проект „YouthLink: Уеб-инструменти и капацитет за гражданско наблюдение, застъпничество и въздействие“, финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм (ФМ) на Европейското икономическо пространство (ЕИП) 2009-2014 г.