Категории

Престъпност

Граждански

Градски

Потребителски

Други

Околна среда

Човешки права

Виж всички (32)
Вход
Регистрация Вход Забравена парола Име
имейл адрес

Няма да пращаме нежелани съоб­ще­ния

Ще получиш имейл на този адрес с линк за промяна на паролата.

Парола Парола (пак) вход изпрати регистрация или вход или вход забравена пароола
Или влез чрез Facebook

Няма да пускаме съобщения от ваше име.

Ако нямате акаунт можете да си направите: регистрация
Как работи добави сайт
Как работи Signali.bg

Signali.bg е инструмент за хората, които виждат проблем и искат той да бъде разрешен. Целта е всеки от тях да намери отговор на въпроса:

Къде да подам сигнал за "_____", така че да ми обърнат внимание и да не ми отнеме време

Това се случва като:

 • Хора като теб - потребители в сайта добавят и класифицират начините за подаване на сигнал в различни институции, компании и неправителствени организации. Става лесно с формата достъпна от бутоните "Добави сайт".
 • Хората, които вече са подали сигнал, дават оценка за това дали е имало ефект, дали е било лесно и допълнителни впечатления. Така се сформира "рейтинг" за всеки сайт.

Администраторите на Signali.bg преглеждат добавените сайтове и ги обозначават с ключови думи и снимки. Всеки може да стане администратор, като изпрати имейл до info@signali.bg, в което да опише защо би бил добър в това.

За да се предпази от интернет „тролове“, Signali.bg ограничава честотата, с която могат да се дават оценки, както и изисква регистрация за всяка от тях.

Планирано е бъдеще развитие на Signali.bg, след което ще може да се подават сигнали директно от тук.

Български хелзинкски комитет

Начална страница Нарушаване човешки права Български хелзинкски комитет

Този сайт няма форма за подаване онлайн. За да съобщите за проблем изпрате имейл към:
refunit@bghelsinki.org

Навсякъде в България
Малцинства Цигани Гето Бежанци Права на бежанците Мигранти Насилие Роми
Хубавото е че: Не изисква регистрация Не изисква снимка Не изисква ел. подпис Не изисква името ти Не изисква имейл адрес Не изисква адреса ти Не изисква локация на сигнала Не изисква регистрация Многоезичност Снимка от сайта на Български хелзинкски комитет (3 оценки) Изпрати имейл

Ако вече имаш опит с „Български хелзинкски комитет“ сподели го:

сподели опит
3 оценки

Здравейте, живеем вече няколко години в с. Болярци, общ. Садово, обл. Пловдив. С всяка изминала година общественият транспорт по линия с. Болярци - Асеновград се влошава. Към момента не съществува нито един начин да се стигне до града с автобус. При наличието на много ученици, които учат в града, възрастни хора, които трябва да посетят - лекар, болнично заведение, лаборатория и др, множество работещи хора в Асеновград са лишени от правото да разполагат с обществен превоз за осъществяване на човешките си необходимост и. Моля за съдействие, благодаря.

Публикуван на 5 Септ. at 07:08 от Гергана Флорова Снимка на Гергана Флорова Сподели своя опит

Сама живея от 5 месеца в Ботевград . Моля, някой да направи проверка. В ЕТАЖА НАД МЕН ЦИГАНИ СА ПУСНАЛИ ПСИХОТРОННА АПАРАТУРА И ПРАВЯТ ЗАПИСИ И ИЗЛЪЧВАНИЯ С МЕН . Тормозят ме денонощно ! Сама съм и нямам приятели . Те не спират да ме заплашват , че ще ме затворят и се преструват на полицаи .Всеки ден се събират хора и ме гледат , зная , че живея сама и постоянно ми викат мъже , за да им е интересно .Помощ ! Някой да дойде и да направи проверка .
гр. Ботевград
жк.Саранск бл. 1 вх.В ет.2 Ап.4

Публикуван на 20 Дек. 2019 at 12:03 от Страстна Опасна Снимка на Страстна Опасна Сподели своя опит

Беше осъден човек слека умствена изостаналост в последния момент пред заседанието е видял служебния защитник.Осъждат го 6 месеца в гр.Бяла за престъпление -кражба за ,която не е заловен на местопрестъплението!Можел е да обжалва ,но защитника не го е уведомил,нито за решението нито за възможноста да обжалва ,но си е прибрала хонорара!Системата убива ,той след шест месеца няма да излезе жив !Моля помогнете! Да има предложения

Публикуван на 26 Септ. 2018 at 07:53 от Rosica Rusanova Снимка на Rosica Rusanova Сподели своя опит
Ако вече си подал сигнал, дай своята оценка за „Български хелзинкски комитет“ Колко си доволен от процеса по подаване на сигнал? От 1 до 5 звездички, където 1 е малко, а 5 много.
Какво ти направи впечатление? Проблемът пробавен ли беше след подаването на сигнала? Имаше ли нещо сложно? Имаш ли предложение как да се улесни процеса? Изпрати Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.
Добави сайт

Ако знаеш за страница в интернет, от където може да се подаде сигнал, сподели за нея:

Интернет адрес (линк) към формата за попълване Име на организацията, която ще получи сигнала Човешки права: Бежанци и мигранти Престъпност: Корупция Престъпност: Измами Престъпност: Пътно-транспортни Престъпност: Изборни нарушения Престъпност: Бракониерство Граждански: Тютюнопушене на обществени места Престъпност: Кражба Престъпност: Побой Престъпност: Изнудване Престъпност: Документални престъпления Престъпност: Компютърни престъпления Граждански: Полицейски произвол Граждански: Административни неуредици Граждански: Нарушаване човешки права Граждански: Нарушени трудови права Граждански: Нарушаване на етичните норми Граждански: Интелектуална собственост Градски: Неосветени площи Градски: Повредени елементи Градски: Неподдържани зелени площи Градски: Опасни елементи Градски: Натоварено кръстовище Градски: Велосипедни неуредици Градски: Бездомни кучета Потребителски: Хранителна индустрия Потребителски: Отказана гаранция Потребителски: Проблеми с договори Потребителски: Сметки Потребителски: Негодни стоки Потребителски: ВИК Потребителски: Електроснабдяване Други: Изгубени вещи Други: Бедствия Човешки права: Права на децата Граждански: Здравеопазване Потребителски: Нарушени потребителски права Граждански: Паркиране Околна среда: Води Околна среда: Гори Престъпност: Незаконен строеж Потребителски: Градски транспорт Градски: Дупки по пътища Други: Интернет измами Граждански: Достъп до информация Няма значение за сигнала гр. Велико Търново — Велико Търново гр. Видин — Видин гр. Варна — Варна гр. Благоевград — Благоевград гр. Бургас — Бургас гр. Пловдив — Пловдив гр. София — Столична гр. Стара Загора — Стара Загора гр. Русе — Русе Т.е. къде в страната трябва да е проблема, за да реагира организацията на сигнала Какво от изреденото по-долу се изисква? Регистрация Снимка Ел. Подпис Име Е-mail EГН Адрес на подателя Локация на сигнала Какво предлага мястото? Гаранция за отговор Анонимни сигнали Мобилна версия Крайна точка за сигнала Организацията, която ще получи сигнала, пряко ли е отговорна за разрешаването му или е посредник, като примерно НПО, неформална гражданска група? Проследимост Може ли да се проследи развитието по сигнала? Потвърждение Изпраща ли се потвърждение за получен сигнал? (пр: имеил или обажндане) Многоезичност Как става подаването на сигнал? Разкажи за ограничения във видовете приемани сигнали, специфики или инструкции при подаването. Добави Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.

Съдържанието в Signali.bg съществува благодарение на хора като теб.

Добави сайт
За Signali.bg
 • Какво е Signali.bg
 • За BlueLink
 • За Общество.бг
 • Избрани категории
 • Бежанци и мигранти
 • Тютюнопушене на обществени места
 • Нарушаване човешки права
 • Паркиране
 • Гори
 • Незаконен строеж
 • Градски транспорт
 • Дупки по пътища
 • Достъп до информация
 • Signali.bg е създаден от:
 • EEA grants
 • BlueLink
 • Общество.бг
 • Signali.bg е създаден по проект „YouthLink: Уеб-инструменти и капацитет за гражданско наблюдение, застъпничество и въздействие“, финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм (ФМ) на Европейското икономическо пространство (ЕИП) 2009-2014 г.