Категории

Престъпност

Граждански

Градски

Потребителски

Други

Околна среда

Човешки права

Виж всички (32)
Вход
Регистрация Вход Забравена парола Име
имейл адрес

Няма да пращаме нежелани съоб­ще­ния

Ще получиш имейл на този адрес с линк за промяна на паролата.

Парола Парола (пак) вход изпрати регистрация или вход или вход забравена пароола
Или влез чрез Facebook

Няма да пускаме съобщения от ваше име.

Ако нямате акаунт можете да си направите: регистрация
Как работи добави сайт
Как работи Signali.bg

Signali.bg е инструмент за хората, които виждат проблем и искат той да бъде разрешен. Целта е всеки от тях да намери отговор на въпроса:

Къде да подам сигнал за "_____", така че да ми обърнат внимание и да не ми отнеме време

Това се случва като:

 • Хора като теб - потребители в сайта добавят и класифицират начините за подаване на сигнал в различни институции, компании и неправителствени организации. Става лесно с формата достъпна от бутоните "Добави сайт".
 • Хората, които вече са подали сигнал, дават оценка за това дали е имало ефект, дали е било лесно и допълнителни впечатления. Така се сформира "рейтинг" за всеки сайт.

Администраторите на Signali.bg преглеждат добавените сайтове и ги обозначават с ключови думи и снимки. Всеки може да стане администратор, като изпрати имейл до info@signali.bg, в което да опише защо би бил добър в това.

За да се предпази от интернет „тролове“, Signali.bg ограничава честотата, с която могат да се дават оценки, както и изисква регистрация за всяка от тях.

Планирано е бъдеще развитие на Signali.bg, след което ще може да се подават сигнали директно от тук.

Фондация П.У.Л.С.

Начална страница Нарушаване човешки права Фондация П.У.Л.С.
Навсякъде в България
Насилие Жени Деца Перник Превенция ХИВ/СПИН Насилствена проституция
Хубавото е че: Има анонимни сигнали Не изисква регистрация Не изисква снимка Не изисква ел. подпис Не изисква името ти Не изисква адреса ти Не изисква локация на сигнала Не изисква регистрация Евентуални пречки: Изисква имейл адрес Само на български Само посредник за сигнала Снимка от сайта на Фондация П.У.Л.С. (4 оценки) Към сайта

или ако вече имаш опит с „Фондация П.У.Л.С.“ сподели го:

сподели опит
4 оценки

Облъчват ме и ми говорят на ум хора които познавам и не познавам , и ми пускат сънища , тел 0899 278 438 , Петър Цветомиров Цветков , съвет към кого да се обърна ?

Публикуван на 19 Юли 2022 at 08:31 от Петър Снимка на Петър Сподели своя опит

Здравейте ! Пиша Ви с надежда, че можете да ми помогнете,защото вие и комисията за насилие над жени и деца е единствената ми надежда.
От около малко повече от една година ми прилагат психически тормоз с гласове, пускани от психотронна апаратура, като не спират да ме заплашват със затваряне в лудница или затвор,ако не убия майка си,заплашвана всекидневно от вече повече от една година.Сектата, иска моето самоубийство или напускането на дома ми като е пуснала нарочно мислите ми - четени и пуснати на високоговорител.В групата главен участник е травеститът Тодор Марсела от Ботевград ,на който съм супер интересна от малка.Той и групата му се събират и всеки ден чакат скрити , за да гледат срещите ми с гостите ми от обяви за запознансво.

През 2013 заминах в Антверпен ,където заживях с мъж и реших да остана там. През деня бях на работа ,а след това се отдавах на моят приятел в квартирата ми.Всичко беше прекрасно ,до мига в който една сутрин на витрината ми дойдоха две жени от организация ,която се занимаваше с това да помага на „момичета“ като мен, които работеха на витрините или се занимаваха с проституция.
На два пъти ме каниха на тест, но аз обясних ,че поддържам прекрасен начин на живот и винаги ползвам презервативи и се чувствам прекрасно ,но за да им угодя ,реших да отида с тях.
Тогава те казаха, че здравословното ми състояние не било никак добро и съм нямала много време ,а само няколко месеца живот и трябвало да се действа бързо ... и ми предложиха да тествам безплатно филм - таблети за цветни сънища и за подобряване и усилване на имунната система, и че това ще е безплатно, защото е нов експеримент Атрипла, който още не е известен в България.
Малко след това започнаха да се появяват хора , които да ми втълпят,че знаят мислите ми се четят или че по - скоро да ми кажат че са ме гледали и знаят за какво си мисля.След няколко месеца спрях да ползвам филм - таблетите , тъй като усилено бях преследвана от мъж , с устройство за четене на мисли , като той събираше мои колеги или непознати , в апартамента точно до този на приятелят ми и се забавляваха с интерес около устройството.
Само месец след това животът ми се промени - аз загубих прекрасният си мъж , с който живеех от около една година .Когато излизах дори до близкият магазин ме чакаха хора , които не спираха да ми втълпяват ,че мислите ми се четат и всеки знае какво си мисля .

И така пет години , а през 2018г - лятото започна насилствен и коварен опит за подлудяване ,в което участваха над 20 коли на централна улица в Берлин в квартала Neukolln и десетки минувачи,които ми втълпяваха, че правят филм за мен. На същата вечер беше пратен човек, който направи опит за убийство ,като ми взе дамската чанта с документите и ме остави пребита и цялата в кръв, като причината беше , че отказах секс на непознат мъж на работното ми място, заради нелюбезността му ... След това при мен дойде полиция и бърза помощ , а жената - полицай ме погледна и ме нарече фантастична и в този момент аз разбрах ,че тя знаеше за апарата ,който следи моите сънища и мисли, тъй като вероятно ,човекът за който споменах в началото има нещо общо с полицията.
Бях на легло и неподвижна ,А НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН ЗАПОЧНА ПСИХОТРОННА АТАКА - психотронна апаратура с гласове, които крещят по мен и не спират да повтарят,че са полицаи,и искат да се върна в България,за да убия майка си ,като не спираха да пускат гласа на майка ми, който също крещи по мен , като целта беше да озлобея към нея , както и към полицейските гласове.Не спират да повтарят , че правят програма , тъй като съм подписала документи - абсолютно невярно.
Гласът на майка ми от апаратурата им се пускаше всекидневно ,като крещеше и ми заповядваше да мълча и да не казвам и дума на никой за това ,или щели да ме обявят за луда.
Филм таблет Атрипла , вече пет години се следят моите сънища , като според тайнственият екип те били цветни и интересни.
Гласовете не спират да повтарят, че правят онлайн излъчване с мислите ми чрез компютърната програма като ги чете и коментира, пусната през високоговорител,и че всички ме гледат.

Групата е пращала хора на майка ми в България, които да я тормозят и после ми пускаха гласа й ,който пищи и плаче ,когато я тормозят и искат да се върна в България и да убия майка си ,защото това са видели на апарата си за четене на мисли и сънища... всеки ден в продължение на година групата кани хора да гледат моите сънища и да ми се присмиват.Групата не спира да крещи ,че са полиция и трябва да се върна в България за да им се отплатя за сбъднатите мечти, като нямало време защото майка ми е болна и искат да я убия ,защото съм бил психопат.
Групата ръководи според мен белгиец ,вероятно от организацията на филмтаблет Атрипла или полицай,като вече 4 години следят моите мисли и сънища. Това е вече една година ,като не спират да ми пращат хора , които да ме обиждат минавайки при мен или деца , които да ме чакат, когато излизам и да ме наричат всекидневно дявол.И гласовете не спират да повтарят и да се присмиват,че няма никакви гласове и че аз съм луда и си внушавам и никой няма да ми повярва,ако отида в полицията и че самите те са полицията. Вече повече от година ми втълпяват,че ме излъчват в онлайн игра , в която всичко се излъчва от очите ми, като денонощно ми се пускат коментари на хора ,които коментират всяка моя мисъл и действие и моите сънища ,които заради филм таблет Атрипла ,които хапчета не употребявам вече повече от 3 години ,тъй като след започване на употребата им започнаха да ми се пращат хора ,които втълпяваха ,че знаят моите мисли.

Шпионската група ,която се представя за полицаи опитват да ме плашат и стресират всекидневно,като лъжат всички ,че пуша трева и гласовете от устройството ми се причуват. .Шпионската група е излъгала всички ,че съм агресивна и опасна. Коментарите - яростни крясъци на мъже и жени полицаи,които ме надзирават ,а аз съм затворница вкъщи и заплашвана да не излизам навън.И ако изляза навън ме чакат малки циганчета , които ме замерят с камъни и ме наричат дявол.Групата казва ,че е полиция и ме заплашва ,че ако отида в истинската полиция те ще ме затворят ,защото съм според тях психопат - отново само и само заради компютъра им ... а най - страшното е ,че групата иска да ме остави и без семейство.Няма да забравя думите им, че са пускали гласове на баща ми и му е причерняло и той починал преди 2 години ,сега самите те казаха,че чакат майка ми да почине ще ме затворят в лудница , за да съм на режим и за да могат да се гаврят с мен и да ме бият и да гледат сънищата ми, а и защорто знам за ефекта от хапчетата....преди 2 месеца заради манипулация от групата се върнах в България и тук те не спират да рушат живота ми и чакайки майка ми да почине и вярвайки ,че ще я убия.
Всичко това се върти около сънищата ми и филм таблет Артрипла ,като постоянно групата кани хора да гледат това ,което сънувам , като хапчетата придават ефект цветни сънища,като самото подлудяване и контрол над съня става през деня като ми се пускат да слушам имената на някои от участниците в екипа - възрастен мой клиент и младият ми любовник, като целта е да направят конфликт.

- Дяволът е полудял !Махай се от тук !
- Не е полудял ,ами направо си е луд ! - глас на Тошко от моят град.
Екипът ,които се крие е като обезумял след като направих аудио записите днес и не мирва и за миг .
В края на текста ще споделя линк към аудиозаписите с квичащите по цял ден хора ,които се пускат от компютър с гласове ,които крещат да излизам ,да се махам ... Всъщност групата е бясна всеки ден , но когато пиша във фейсбук положението става нетърпимо .
- Дявол! Дявол ! Това ще го слушаш всеки път !Ще стане нещо страшно ,ако пуснеш текста и записите !- жена от екипа свирепо и заканително бълва заплахи.
В момента групата тропа и беснее от яд отгоре .Тошко от Ботевград е един от участниците в шпионската група и той е организирал цяла тълпа - участници .
Тайната група крещи по цял ден по мен и опитват да ме стресират и плашат ,като са казали на всички ,че съм луда и агресивна. Преследват ме вече една година и ме обвиняват в лудост.
- Майка ти умира , майка ти ще е мъртва ! Сега излизай от тук !
- ТИ СИ НЕНОРМАЛНА ,ВЕДНАГА ИЗЛИЗАЙ ОТ ТУК ! ВСИЧКИ СМЕ ПОЛИЦАИ , НЕ ПИШИ ВЪВ ФЕЙСБУК. - Никой няма да ти помогне ,никой няма да ти повярва!
- Прибирай се вкъщи и убий майка си ! Няма да те оставим на мира !
На третият ден откакто бях в България и отидох да си взема лаптопа от ремонт ,вървях по улицата и двама полицаи мъж и жена ме чакаха и ме накараха да отида с тях в полицейското управление .Задържаха ме без абсолютно никаква причина и ме освободиха след няколко часа.

А докато пиша текста една от участниците каза ,че никога няма да мога да докажа това нещо... но ако погледнете дискусиите в интернет ,ще откриете дискусии и коментари ,от т.нар. цветни сънища ,резултат от филм таблет Атрипла.
Групата по цял ден повтаря ,че са полиция,като по цял ден крещят ,че съм луда и да се махам ,защото съм ненормална.
Мразят ме заради моите сънища!
Експериментът Атрипла не е известен в България и със сигурност ще ми е трудно да намеря кой да повярва , но затова пък в интернет има публикувани доста дискусии за ефекта от хапчето върху сънищата.
Търсят самотни хора ,за да тестват експериментните си хапчета ,като целта е да ги оставят без приятели и всякакви близки .Такава жертва бях и аз ! Излъгали са ме ,че съм болна ! Излъгаха ме ,че ми остават няколко месеца живот !
- Затворете я ! Никой няма нищо да разбере !Баща и почина , а сега и майка и ще почине !
ВКЛЮЧЕНА НАСИЛА В ИГРАТА НАДЗИРАТЕЛИ И ЗАТВОРНИЦИ И ПОСТОЯННО МИ СЕ ПРАЩАТ ДВОЙНИЦИ НА МЪЖЕТЕ ОТ ЕКИПА ВЕЧЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ И ТАКА МЕ ИЗДЪРЖАТ ,А СЕГА СА В РОДНИЯТ МИ ГРАД И ОПИТВАТ ДА МЕ СЪСИПЯТ.
А само преди седмица ,полицайка от районното управление в Ботевград ,дори ме нарече приятелка ,за да ми покажат ,че не е зленастроена ... но тогава кой ...
Сутринта отивам до магазина и жена мина край мен и трихо ми каза - От преди идва това ,от Белгия .Тези в Ботевград не са виновни !
ГРУПАТА Е КАТО ОБЕЗУМЯЛА ТАЗИ НОЩ !Не спират да повтарят ,че са полиция и ще ме затворят.
- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е ,ВЗЕМАМЕ ГО !- женски глас ,който повтаря един и същи репертоар всеки ден .
- Тая се прави на умна , ама ще я затворим !- мъжки глас
- Ако кажеш на някой ще те убият! - отново женски глас
- Когато я затврим ,ще я правим луда ! - женски глас
- Спри да пишеш ,ние сме компютри ! - мъжки глас
- Не мога да повярвам на очите си ,тя всичко знае! - женски глас
- Щом знае всичко , няма да играем повече с нея !- женски глас с вече почти отчаян глас , когато на глас им припомних как докато бях в Берлин пращаха на няколко пъти двойници на майка ми , за да видят реакцията ми.
Да не ви описвам какво е неудобството ,когато вземам душ или съм в тоалетната,докато правя любов,или когхато се храня...тогава е истинска суматоха от гласове на мъже и жени ,които крещят неистово и ме псуват и кълнат.
Не разбирам полиция ли е или психиатрия, тъй като изглеждам супер женствена.
Според мен това са екип от филм таблета ,които правят излъчвания с очите ми чрез хапче - чип Атрипла ,а с тях психиатри или психолози ,които се крият умело и работят с полицията или поне със сигурност знам ,че полицията знае .
- Никога няма да можеш да докажеш нищо от написаното ! - женски глас ,вече тотално избеснял от написаното преди малко .
Страхотно свирепи и вживени в Богове и моят живот се опитват да ме контролират и да ме заплашват ,че ще ме затворят . Т.нар.група не спира да праща мъже , които да ме питат дали живея сама и колко време смятам да остана ,т.е те искат да ме разкарат от родният ми град и моят дом и да ме върнат в Белгия , Антверпен , от където започва всичко , свързано с тайният експеримент Атрипла и заради който не ме оставят на мира сега и които не спират да повтарят и да крещят ,че са полиция ,очаквайки и следейки с жив интерес всяка моя реакция или дума, за да пуснат записа след това на истинската полиция .

- ЕСТЕСТВЕНО ,ЧЕ СИ ЛУДА - компетентен мъжки глас мигновено се обади и четейки с жив интерес какво пиша ,като най - големият им страх е да не отида в телевизията, защото от една година се представят ту за полиция ,ту за част от екип в Александровска болница ,като хитроумно изтриха името си под текста тук

http://liberteetudiante.free.fr/Misli.html


Все по - жесток става екипът,който е ангажирал и попстоянно хора и по цял ден да минават пред дома ми и да крещят ,като главната цел на екипа от филм таблетите е да ме остави без семейство и приятели, за да не бъда потърсена от никой ,и спокойно да правят експерименти с паметта ми , като непрестанно повтарят колко съм умна и като не спират да ме заплашват,че ако кажа на някой за компютъра ще ме убият.

- Погледни се в огледалото, не виждаш ли ,че приличаш на луда!
- Филмова звезда! Вижте я !
- Всички те гледат ,махай се от тук! - този път женски глас идва отвън през прозореца.
- Дяволът е много хитър ! - този път гласът идва отгоре ... тропане сякаш бяга кон .
А ако се кача горе вратата отваря възрастна жена , която казва ,че живее с дъщеря си и внука си.Сектата не спира да прави опити да ме комплексира ,за да изглеждам като психично болна от толкова обиди и тормоз
- Е сега ще се обадим на полицията да те прибере ! Защо пишеш !!! - отгоре групата полудява с всеки написан ред в този текст.
- Ще те вземем и ще те върнем !
Но аз не вярвам в това ,защото знам ,че искат да ме затворят в зала за експерименти и да прехвърлят паметта ми на компютър , като са казали на всички ,че съм луда ,а аз нямам никакви приятели тк ,защото не съм живяла в България от години и затова ви пиша
Това , което ще прочетете е невероятно и искам в следващите редове да ви разкажа за моят живот и всичко ,което ми се случи в Берлин преди малко повече от година ,но ще разкажа от началото.

- Спри да пишеш ,мама ти мръсна ! - отгоре женски грас ме връхлетя като за добро утро .
Пращаха се мъже - двойници на моите стари любовници ,за да не ми липсва нищо ,които понякога бяха двойници на колегите им и ме гледаха заедно и се забавляваха на секс представленята ми и така те ме издържаха около три години ,като в замяна на това те следяха и се забавляваха над моите сънища чрез тайно изобретение за шпиониране и гледане на мисли и сънища ,като опитваха да ги превърнат в реалност - хубави или лоши.Звучи като приказка ,нали ... лошото е в това ,че в един от сънищата ми аз убивам своята майка , а той ме е включил в онлайн видео игра,която излъчват през очите ми и е обещал на всички ,че аз съм луда и наистина ще го направя ... и през цялото време рушеше живота ми и казваше навсички мои познати ,че съм луда убийца ... и ще убия майка си. но за всичко това ще ви разкажа след малко, а аз част от безмилостен експеримент , в който аз оставам сама и без приятели...
-Майка ти ще умре ,майка ти ще умре !Погрижили сме се за всичко и затова те върнахме !
Тайната група и не спира да казва на всички ,че ме е превърнал в луда ,а в същото време се крие от мен и ме шпионира с групата си,която не спира да се представя ту за полиция ,ту за психиатри от Александровска болница .
- Ти си прекрасен човек , майка ти е болна от много време и когато тя умре ще те пратим в лудница, защото си прекрасна!
- Кучка мръсна ! Защо пишеш всичко във фейсбук !Нали ти казах да не казваш на никой !
Сега аз съм сама и живея в Ботевград и живея на издръжка на любовниците си ,които най - често са от обяви в интернет сайтовете за еротични запознанства. На 33 години съм и през последната година ме преследва група ,която не иска да ме остави и за миг на спокойствие , като правят филм - излъчван от очите ми и моите сънища ...
- Ние ограбихме ума ти ! Ще ограбим и живота ти !

От около месец съм в България ,където се върнах заради всичко това ,тъй като полицията пращаше германски граждани ,които ме наричаха дявол и вампир и ме гонеха да се върна вкъщи, тъй като са наблюдавали сънищата ми от психотронната апаратура и са сметнали , че съм луда. Доста зловещо звучи, а за мен сънят беше кошмар - сън , в който с нож убивам майка си. Екипът всекидневно чрез апаратурата си ме принуждаваха да се върна в България , за да убия майка си , тъй като съм живяла на техен гръб в Белгия 2 години и искат да разберат дали наистина бих направила подобно нещо.С други думи те са ми пращали мъже , които да ме издържат , а аз ги задоволявах сексуално , тъй като така или иначе аз обичам секса и хич не съм претенциозна. Т.нар. от тях самите филмов екип , който се крие и се преструва на полиция най - вероятно лъже истинските полицаи , че съм повярвала , че те са полиция , а това всъщност са банда безработни , между които циганинът Тодор Марсела от Ботевград , Светла - уж религиозна циганка от София , а също и момче , на което умишлено засега ще премълча името. През цялото време правеха манипулация от гласове , които ме обиждаха и искаха веднага да се прибера вкъщи. Накрая започнаха да дебнат клиентите ми пред хотела и да им говорят глупости и лъжи за мен - че съм болна и психично болна.Така един ден аз нямах пари да си плащам хотелската стая и шефът на хотела , който също беше един от зрителите ми ми каза, че не мога да остана повече.И ето ,от мига в който се върнах в България чудото е невероятно - апаратурата е като бясна - постоянно ме заплашват ,че ако кажа на някой за гласовете ,които казват ,че са полиция и правят филм за мен и в който филм ,заради прекрасният си живот ,аз трябва да убия майка си ,заради сбъднатите мои сънища и мисли ,като непрестанно ме обиждат ,когато вземам душ или съм в тоалетната ,а аз трябва да се преструвам , че не чувам гласовете ,като т.нар. гласове непрестанно пращат хора , дори ,когато изляза до магазина. Онзи ден излизам и две деца - момченце и момиченце на около няма 10 години ме чакаха с подготвен репертоар
- Това тя ли е ,момиченцето попита другарчето си .Аз се усмихнах и отминах .
На следващият ден вероятно недоволни от прекаленото ми спокойствие филм - екипът ми прати около 10 циганчета и които хвърляха камъни по мен и дори се затичаха в гръб към мен и ми свалиха гащите и така ме оставиха полу-гола на улицата ,а продавачката се хвана за главата от тази ситуация и опита да ги прогони .
27.07.2019
3 след полунощ е и съм сама .Гласовете не спират да крещят и да заплашват
- Ще те затворят! Ще те затворят !
- Признай си,че знаеш ,че правим филм за теб!
27.07.2019
Сега е 9 сутринта.Събудих се,и отидох да пусна вода в тоалетната ,а гласът на Сандра започна да шушука на компанията горе
- Ше видиш сега какво ще почне да прави ....
-Абе ,не можеш да докажеш нищо.
Аз съм вкъщи от около месец и ясно разбирам ,че няма да ме оставят на мира - съвсем умишлено подлудяване - коварно и безмилостно !
Т.нар. група не ме оставят и миг покой,дори пращаха специално пратени мъже при мен , които ми казваха , че съм била много умна и имам само два избора, ако остана в Берлин - затвор или лудница ...През цялото време опитваха да ме комплексират с обиди ,като дори казваха ,че ако се гледам в огледалото ще ме помислят за луда ,но тъй като съм прекалено суетна ,а и никога самочувствието ми няма да се поддаде по гласове,които искат да ме комплексират и депресират и и така да загубя всичките си приятели, които са повярвали ,че съм луда и изпълнявам заповедите на гласовете !
Дори когато се върнах в България групата ме преследва с апаратурата за гледане на мисли си и не диша , защото аз съм жива !!! Платил е луди пари за кампания , в което да ме убеди , че трябва да изпълнявам всичко , което ми каже, а аз да се превърна в дете , което прави всичко.
Вчера говорих с майка ми по телефона , а групата се таеше и слушаше с интерес
-Гад мръсна !Майка ти ще умре ,!Погрижили сме се за всичко и затова те върнахме !
- Ти си прекрасен човек , майка ти е болна от много време и когато тя умре ще те пратим в лудница, защото си прекрасна!
Кучка мръсна ! Защо пишеш всичко във фейсбук !
Нали ти казах да не казваш на никой !
Целта на групата е да ме орезили в родният ми град и да остана сама и без приятели и обявена за луда !
Всяка моя позитивна мисъл беше възпирана от фалшиво телефонно обаждане , сякаш някой искаше да скрие истината.След това някой отгоре казваше .Stop. Според мен целта е да ме затворят , за да се правят експерименти с мен .
Току що се гледам в огледалото и отгоре някой със гневен глас изкрещя :
- Не се гледай в огледалото , бе идиот !
Според мен са гейове , които е събрал Тошко и е организирал групата българи с помощта на белгиец, с който се познавам от Антверпен и където Тошко е работил както травестит и навсякъде се е похвалил , че ме познава , тъй като знае , че хората ме приемат добре и явно там се е съюзил с любопитната група , като с компютъра на белгиеца събират хора и са отворили незаконно кино - салон , на етажа над мен , който иначе се води затворен , защото е в ремонт...
Планът е да ме изгонят в друг град,като преди това убедят моите съграждани ,че съм луда заради филма , в който се опитват да повярвам , че правят , но кой ли би могъл да бъде всъщност ?Записала съм две песни с поп фолк преди доста време , но те ме направиха известна в България и ще се радвам на журналисти ,жадни за сензаций .

Публикуван на 17 Дек. 2019 at 09:03 от Страстна Опасна Снимка на Страстна Опасна Сподели своя опит

https://www.google.com/maps/place/43°13'24.3"N+27°54'49.6"E/@43.2234289,27.9115913,696m/data=!3m2!1e3!4b1!4m14!1m7!3m6!1s0x40a45467d62c019d:0x732b53d60b606310!2sul.+"Roza"+29,+9010+Tsveten+kvartal,+Varna!3b1!8m2!3d43.2238955!4d27.9141401!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d43.2234249!4d27.9137796

GPS: 43°13'24.3"N 27°54'49.6"E

Публикуван на 14 Авг. 2019 at 15:47 от Hristo P Снимка на Hristo P Сподели своя опит

Здравейте,

Бих желал да попитам дали е възможно да предложа няколко неща отнасящи се за защита на личното пространство на човек срещу посегателства. Бихте ли могли да ми помогнете да бъдат предложени като законопроект?

Бих желал да се даде ясна дефиниция на понятието "лично пространство". Живеем в много силно застроени райони на много малко отстояние на жилищните сгради. Бих желал да има по- сериозни наказания за влизане в чужда собственост. Навсякъде има поставени камери. Никой не следи тези записи къде се постват в публичното пространство и как застрашават доброто име и авторитет на човек. Отсрещната сграда е на няколко метра, в жилището ми няма слънце, а аз слагам и щори или пердета защото не съм сигурен отсреща съседа кой е и с какви намерения е. По ирония на съдбата имах съседка, която обичаше да шпионира с бинокъл и после да разказва кой с коя имал интимни контакти, а когато тръгне една мълва човек не може да се защити. Бих желал да помоля да се въведе закон за публичното огласяване и споделяне на подобни записи от камери т.е. да бъде ограничено в смисъла на защита авторитета, доброто име и личното пространство на човек.
От друга страна на пазара се предлагат топлинни камери по 700 лв и нагоре които позволяват заснемането на човек в топлинен образ зад стена. Подобни камери се предлагат и на X- ray принцип. Науката и техниката много напреднаха. С подобна камера човек би могъл да бъде заснет в много интимни моменти, в банята, тоалета, което е изключително неприятно. Подобен запис трудно може да се докаже в съда, но лесно би могъл да срине доброто име на човек, както и неговото здраве и живот ако се сподели в социалните мрежи или частни сайтове. Бих искал да Ви помоля подобен тип посегателство върху личния живот и личното пространство на човек, както и вербално описание вследствие на наблюдение с подобна апаратура да се ограничи и забрани и да попадне под ударите на закона. 
Съществува и шпионска апаратура, която може да подслушва зад стена, като се закачи от другата страна. Съответно ако някой реши, може да сподели личните разговори на съседа си из целия град зад гърба му какво си говори у дома. Това не само руши доброто име и авторитет на човек но би могло да е пагубно за целия му живот. Подобни посегателства върху личното пространство на човек бих искал да бъдат забранени. 
Има много хора които се оплакват от въздействието на психотронна апаратура. Според различни научни източници не е далеч времето където ще бъде възможно проникване в човешкото съзнание ако вече не е реалност , като четене на мисли и наблюдение на образи в човешкото съзнание. Тези всички въздействия върху човешкото съзнание са известни като психотронни въздействия. Бих помолил да се създаде ограничение за тяхното използване без знанието и изричното разрешение на човек. Съществуват и варианти за оказване на влияние върху човешкото съзнание и здраве с подобен тип апаратура чрез създаването на електромагнитни вълни, радио вълни, звукови вълни, радиоактивно облъчване и др. Има разработки чрез които могат да се правят внушение в човешкото съзнание, дори директни послания в ума на човек, аудио ефекти в съзнанието. Бих Ви помолил да съдействате употребата и притежанието на подобна апаратура от обикновени лица да бъде забранена, както е забранено и притежанието на огнестрелни оръжия. Досега такава забрана не е имало. Употребата на подобна апаратура е пагубна за човека. Това са т.н. тихи убииства.
В момента е модерно някой самотен човек да бъде оплют и очернен в гръб без да може да се защити и хората с различни нечисти парични подбуди да започнат да споделят неговия живот, да го определят, осъждат и унижават. Всичко е зад гърба на човек, но той усеща негативното въздействие на подобно явление. Личния му живот, здравето му, кариерата му, всичко е унищожено от злобата на хората. Това се прави с различни подбуди, черен ПР за някого, пари от продажба на скандални истории, власт и влияние в различни групи формирани на подобна основа, отклоняване вниманието на хората от важни социални и политически проблеми с подобни зрелища. Могат да се създадат и религиозни мотиви което е още по- неприятно. Бих предложил подобно споделяне групово на личния живот на определен човек публично, в социални мрежи, частни сайтове, медии да бъде ограничено и забранено без съгласието на човека.
Мобилните телефони и домашен интернет са лесна плячка за хора с определен софтуер. Дори не е необходимо да си хакер. Бих Ви помолил ако можете да предприемете законодатели инициативи за да се защити личното пространство на човек от подобни посегателства както и да се наложат тежки наказания за подобни прояви. Всичко това на практика убива човек по бавен и много мъчителен начин. Това на практика си е убииство. На кого му е приятно да го тормозят психически голяма група от хора. Аз станах жертва на такъв организиран тормоз и бих искал да се приемат закони срещу такъв организиран психически тормоз и подигравки.
Възможно е в човешкото тяло да бъдат имплантирани подобни импланти без знанието на човек на операция, в зъб, в ухо, нос, които злепоставят неговото лично пространство като да бъде слушан от разстояние. Това не е необходимо да са чипове. Това също не е етично.
Аз съм жертва на подобни вмешателства и влияния от години. Това напълно злепостави доброто ми име, авторитета ми, унищожи личния ми живот, кариерата ми, здравето ми, докара ме до инфаркт, автоимунно заболяване, тежки алергии, безсъние. В продължение на много години търпях негативното влияние на човешката злоба, клюки, осъждане, споделяне на личния ми живот и пространство, шпиономанията на съседите ми, религиозни фанатизми. Опитах какво ли не, с добро, с лошо, с злепоставяне, с номера с какво ли не да спра тези зли човеци като не съм нарушавал нито един закон, нищо не помогна. Опитах с полицията и прокуратурата, те обърнаха всичко срещу мен и се опитаха да ме хвърлят в психятрия. Слава Богу се защитих в съда, иначе предсрочно щях да прекратя кариерата си. Бях наричан и определян и унижаван по всевъзможни начини. Дори вече хлапета ми подвикват по улицата, смеят ми се, провокират ме и ме убиждат. Разбира се пазя добрия тон и поведение, но всичко това как се отразява на здравето и нервите? Никакви последствия нямаше за организаторите на това отвратително организирано очерняне и терор срещу мен. За целта първо ме злепоставиха и изолираха за да не ми каже никой нищо, да не мога да се защитя, след това общественото негативно отношение го насочиха срещу мен като ядрена експлозия. Разбира се организаторите се правиха на невинни жертви, а аз черният и злият човек. На кой му е приятно всеки да споделя личния му живот, подробности за външния му вид, поведение в подробности, а другите хора на няколко метра разстояние от него да го четат и да се смеят и всичко това да става пред очите му. Кой иска да го провокират, унижават и обиждат, а после да го описват как се е държал. Как трябва да постъпи човек, да се сбие? Аз не бих искал да ме провокират, а след това да правят записи и да ги постват колко лош човек съм. Нито ми е приятно съседите ми да правят различни видове записи и да ги споделят или да споделят "пред свидетели" какво съм правил у дома вследствие на шпиониране. На никого няма да му бъде приятно всеки да го чете какво е правил през деня или къде се намира в момента или да му правят обидни намеци и да му се смеят пред него в очите.
Благодаря Ви предварително за проявеното внимание и ще съм Ви много благодарен ако се предприемат законодателни инициативи в тази посока, все пак това е основа на човешките права, достойнство, духът на Търновската конституция. Самата конституция според мен вече е време да бъде осъвременена в духа на времето в което живеем по посока защита на човешките права и достойнство. Душите на хората гладуват, хората нямат пари, озлобили са се и се ядат по между си. Това води до акумулирането на ужасна злоба която по всякакъв начин и повод се освобождава върху себеподобните им. Все пак подобни разрушителни социални прояви трябва да бъдат ограничени. Също така религията трябва да е право на избор, а не да бъде използвана като повод за шпиониране, унижение и правене на показ на личния живот на човек. Човек не трябва да бъде обект на подигравки, усмиване, шеги и организиран терор. На никого не му е приятно това. Тогава защо го правим на други хора?
Обръщам се към Вас с молба за съдействие.  Желая Ви много успех и здраве.

С Уважение:
Златомир Стоянов Минов

Тел. за връзка 0879 56 89 18. 

Публикуван на 30 Март 2019 at 19:34 от Златомир Минов Снимка на Златомир Минов Сподели своя опит
Ако вече си подал сигнал, дай своята оценка за „Фондация П.У.Л.С.“ Колко си доволен от процеса по подаване на сигнал? От 1 до 5 звездички, където 1 е малко, а 5 много.
Какво ти направи впечатление? Проблемът пробавен ли беше след подаването на сигнала? Имаше ли нещо сложно? Имаш ли предложение как да се улесни процеса? Изпрати Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.
Добави сайт

Ако знаеш за страница в интернет, от където може да се подаде сигнал, сподели за нея:

Интернет адрес (линк) към формата за попълване Име на организацията, която ще получи сигнала Човешки права: Бежанци и мигранти Престъпност: Корупция Престъпност: Измами Престъпност: Пътно-транспортни Престъпност: Изборни нарушения Престъпност: Бракониерство Граждански: Тютюнопушене на обществени места Престъпност: Кражба Престъпност: Побой Престъпност: Изнудване Престъпност: Документални престъпления Престъпност: Компютърни престъпления Граждански: Полицейски произвол Граждански: Административни неуредици Граждански: Нарушаване човешки права Граждански: Нарушени трудови права Граждански: Нарушаване на етичните норми Граждански: Интелектуална собственост Градски: Неосветени площи Градски: Повредени елементи Градски: Неподдържани зелени площи Градски: Опасни елементи Градски: Натоварено кръстовище Градски: Велосипедни неуредици Градски: Бездомни кучета Потребителски: Хранителна индустрия Потребителски: Отказана гаранция Потребителски: Проблеми с договори Потребителски: Сметки Потребителски: Негодни стоки Потребителски: ВИК Потребителски: Електроснабдяване Други: Изгубени вещи Други: Бедствия Човешки права: Права на децата Граждански: Здравеопазване Потребителски: Нарушени потребителски права Граждански: Паркиране Околна среда: Води Околна среда: Гори Престъпност: Незаконен строеж Потребителски: Градски транспорт Градски: Дупки по пътища Други: Интернет измами Граждански: Достъп до информация Няма значение за сигнала гр. Велико Търново — Велико Търново гр. Видин — Видин гр. Варна — Варна гр. Благоевград — Благоевград гр. Бургас — Бургас гр. Пловдив — Пловдив гр. София — Столична гр. Стара Загора — Стара Загора гр. Русе — Русе Т.е. къде в страната трябва да е проблема, за да реагира организацията на сигнала Какво от изреденото по-долу се изисква? Регистрация Снимка Ел. Подпис Име Е-mail EГН Адрес на подателя Локация на сигнала Какво предлага мястото? Гаранция за отговор Анонимни сигнали Мобилна версия Крайна точка за сигнала Организацията, която ще получи сигнала, пряко ли е отговорна за разрешаването му или е посредник, като примерно НПО, неформална гражданска група? Проследимост Може ли да се проследи развитието по сигнала? Потвърждение Изпраща ли се потвърждение за получен сигнал? (пр: имеил или обажндане) Многоезичност Как става подаването на сигнал? Разкажи за ограничения във видовете приемани сигнали, специфики или инструкции при подаването. Добави Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.

Съдържанието в Signali.bg съществува благодарение на хора като теб.

Добави сайт
За Signali.bg
 • Какво е Signali.bg
 • За BlueLink
 • За Общество.бг
 • Избрани категории
 • Бежанци и мигранти
 • Тютюнопушене на обществени места
 • Нарушаване човешки права
 • Паркиране
 • Гори
 • Незаконен строеж
 • Градски транспорт
 • Дупки по пътища
 • Достъп до информация
 • Signali.bg е създаден от:
 • EEA grants
 • BlueLink
 • Общество.бг
 • Signali.bg е създаден по проект „YouthLink: Уеб-инструменти и капацитет за гражданско наблюдение, застъпничество и въздействие“, финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм (ФМ) на Европейското икономическо пространство (ЕИП) 2009-2014 г.