Категории

Престъпност

Граждански

Градски

Потребителски

Други

Околна среда

Човешки права

Виж всички (32)
Вход
Регистрация Вход Забравена парола Име
имейл адрес

Няма да пращаме нежелани съоб­ще­ния

Ще получиш имейл на този адрес с линк за промяна на паролата.

Парола Парола (пак) вход изпрати регистрация или вход или вход забравена пароола
Или влез чрез Facebook

Няма да пускаме съобщения от ваше име.

Ако нямате акаунт можете да си направите: регистрация
Как работи добави сайт
Как работи Signali.bg

Signali.bg е инструмент за хората, които виждат проблем и искат той да бъде разрешен. Целта е всеки от тях да намери отговор на въпроса:

Къде да подам сигнал за "_____", така че да ми обърнат внимание и да не ми отнеме време

Това се случва като:

 • Хора като теб - потребители в сайта добавят и класифицират начините за подаване на сигнал в различни институции, компании и неправителствени организации. Става лесно с формата достъпна от бутоните "Добави сайт".
 • Хората, които вече са подали сигнал, дават оценка за това дали е имало ефект, дали е било лесно и допълнителни впечатления. Така се сформира "рейтинг" за всеки сайт.

Администраторите на Signali.bg преглеждат добавените сайтове и ги обозначават с ключови думи и снимки. Всеки може да стане администратор, като изпрати имейл до info@signali.bg, в което да опише защо би бил добър в това.

За да се предпази от интернет „тролове“, Signali.bg ограничава честотата, с която могат да се дават оценки, както и изисква регистрация за всяка от тях.

Планирано е бъдеще развитие на Signali.bg, след което ще може да се подават сигнали директно от тук.

Главна дирекция Борба с организираната престъпност

Начална страница Компютърни престъпления Главна дирекция Борба с организираната престъпност

Ако сметнат сигнала ти за невалиден, трябва да ти кажат за това до 1 месец и 7 дни.
Ако сигналът ти е уважен, максимум до 2 месеца и 7 дни ще знаеш как ще се разреши.
Ако случайно сигналът ти не е за „Главна дирекция Борба с организираната престъпност“, те трябва да ти кажат до 7 дни и да препратят към когото трябва.
…още

Важни факти
 • Ако сметнат сигнала ти за невалиден, трябва да ти кажат за това до 1 месец и 7 дни
 • Ако сигналът ти е уважен, максимум до 2 месеца и 7 дни ще знаеш как ще се разреши
 • Ако случайно сигналът ти не е за „Главна дирекция Борба с организираната престъпност“, те трябва да ти кажат до 7 дни и да препратят към когото трябва
 • „Главна дирекция Борба с организираната престъпност“ трябва да се справи с проблема от 1 до 3 месеца. Ако е повече от месец, трябва да ти се опишат особено важни причини за това
 • Ако вече има подаден сигнал за проблема, „Главна дирекция Борба с организираната престъпност“ няма да ти отговори, освен ако не добавиш нови факти или обясниш защо сега е по-различно
 • Глобата за „Главна дирекция Борба с организираната престъпност“, ако не спази горното е от 150 до 1500 лв

Горното e указано в Административнопроцесуалния кодекс.

Навсякъде в България
Полиция Интернет Интернет измама
Хубавото е че: Има анонимни сигнали Не изисква регистрация Не изисква снимка Не изисква ел. подпис Не изисква името ти Не изисква имейл адрес Не изисква адреса ти Не изисква регистрация Крайна точка за сигнала Евентуални пречки: Изисква локация на сигнала Само на български Не гарантира отговор Няма как да се проследни прогреса Не потвърждава сигнала Снимка от сайта на Главна дирекция Борба с организираната престъпност (100 оценки) Към сайта

или ако вече имаш опит с „Главна дирекция Борба с организираната престъпност“ сподели го:

сподели опит
100 оценки

Здравейте !
Искам да подам сигнал за измама в размер на 12000евро. Свързаха се с мен по телефона от някаква платформа за трейдинг. Когато я проверих първоначално всичко изглеждаше нормално вкарах минималната сума 250евро . Започнах да печеля от там наложи се за една нова сделка с недостиг на средствата да допълня от личните направих го . Спечелихме добра сума и малко по малко се насъбра такава в платформата като вече заработена . Пробл Мите започнаха когато направих заявление че иска да изтегля сумата в моята сметка. Тога се започна че платформата била чужда извън територията на Европейския съюз че за тези пари трябвало да се заплати опр делена сума . Не се усъмних защото Нам че по принцип пари трябва да се декларират при изнасяне от държава в държава . Поискаха 6850 евро пратих го . Уж на техен представител тук в България български гражданин с имена Николай Русев Колев ЕГН. 6303278804 адрес Ново Паничарево - Оборище 8 . IB BG47STSA93000029845756 BIC код на банката STSABGSF има направени две транзакции към неговата сметка в размер на по 4000 лв всяка на дати 24.08 и 25.08.23 както и малко по рано направена транзакция на техен представител на фирма Landix EOOD с IB BG69ESPY40040017959034 BIC код ESPYBGS1 на дата11.08.2023 13:08 в размер на 4300 лв общия размер е на стойност 12000 евро измама . Ако се обърне внимание на сигнала ми моля да се свържете с мен на moonsonata7808@gmail.com

Публикуван на 26 Авг. at 15:28 от Georgi minchev Снимка на Georgi minchev Сподели своя опит

Днес ми звънна номер този +358504614914, като мъжа започна да ми предлага някакъв вид бизнес с високи доходи. Преди около месец пак ми звъня подобен номер, но беше жена и ми предлагаше същите "иновативни начини за забогатяване". При което днес отново казах, че нямам интерес и да спрат да ми звънят, след което въпросния мъж се държа грубо и ми пожела да фалирам и затвори телефона.

Публикуван на 25 Авг. at 14:44 от Глория Стоянова Снимка на Глория Стоянова Сподели своя опит

Здравейте на 31.07.23 бях потърсен от тези два номера от Финландия:
+358403663162
+358504869350
Единият номер ми звънна първият път и беше жена, беше ми казала че е от някаква фирма в българия, на която забравих името.. попита ме дали съм съгласен да работя с тях, плащаха онлайн и поиска имейла и двете ми имена. Аз се усъмних в разговора ни понеже почна да ме пита къде работя и какво, и поиска данните ми. Естествено продължих разговора за да разбера какво иска, пратих й фалшив имейл, и фалшиви имена й казах, и тя каза че ще дойде линк който да цъкна и да попълня някаква анкета. Аз я отрязах бързо като й казах че имам много работа и затворих...видях че номера е от Финландия и я набрах отново.. и този път ми вдигна някакъв друг мъж, и ме попита кой е на телефона на английски. Вече разбрах че е телефонна измама и го попитах защо го правят..и той ми затвори веднага.. и близо 3,4 дни ми звънят тези два номера нон стоп,и други имаше но май ги изтрих, и аз само затварях, докато един ден вдигнах и ги напсувах здраво и казах че знам че са телефонни измамници и да спрат... И вече спряха да ми звънят близо месец. Внимавайте много, телефонните измамници зачестяват и никой нищо не прави почти. Моля само да се вземат мерки защото тези кибер престъпници взеха да изнагляват.

Публикуван на 19 Авг. at 22:20 от Anonymous Снимка на Anonymous Сподели своя опит

Здравейте, вчера ми се обадиха от телефон +353857765911. Оказа се Ирландия. Човекът беше българин и ми предложи да си направя акаунт и да ми съдействат за закупуване на изгодни акции от компании и пр. За съжаление поговорихме и казах, че преложението му не ме интересува. Днес си погледнах телефона и видях, че обаждането не е от България. Може и да не е измама, но реших все пак да сигнализирам. Мисля, че трябваше да ме предупреди, че не се обажда от България. Грешката е моя, че вдигнах механично и бях любезна да поговоря.

Публикуван на 18 Авг. at 10:21 от Росица Заркова Снимка на Росица Заркова Сподели своя опит

Здравейте, явно лица, които са правили измами преди една година продължават със същите номера. Става въпрос за Венелина Николова, която се свърза с мен по вайбър от номер +359 88 5379823 относно моя обява публикувана в OLX и ми предложи да вземе стоката като заяви куриер от Еконт като ми изпрати линк в който да следвам стъпките. Усъмних се още когато ми изпрати снимка с упътване с указанията, които трябва да направя, защото снимката беше копирана уж от сайта на Еконт, но дори не са направили труда да обновят логото. Веднага потърсих в сайта на Еконт достоверната информация за заявка на куриер като след като й пратих информация как седят нещата, тя или той престана да пише. Виждам в споделените опити по-долу, че и през септември миналата година същата тази Венелина се е опитвала да излъже и друг човек, но от друг номер!

Публикуван на 15 Авг. at 22:52 от Кристина Снимка на Кристина Сподели своя опит

Здравейте, вчера установих, че са хакнали акаунта ми във фейсбук. Получила съм три мейла от Фейсбук, които за съжаление съм видяла твърде късно, за да реагирам. Първо са сменили паролата ми, а след това са премахнали е-мейл адресът ми от собственият ми акаунт. Опитвах да си го възстановя по всевъзможни начини, но изглежда, че към моят мейл няма регистриран никакъв фейсбук акаунт, съответно няма как да възстановя нищо. Притесненията ми са, че който го е направил, може да използва всичките ми данни и снимки, но под друго име и така да ме въвлече в някаква престъпна дейност. Според мейлите, получени от фейсбук, действието се е развило край София. При нужда мога да предоставя мейлите от фейсбук. Надявам се на вашето съдействие за евентуално предотвратяване на по-голяма злоупотреба с личните ми данни.

Публикуван на 10 Авг. at 11:48 от Десислава Снимка на Десислава Сподели своя опит

Здравей те искам да предупредя за един сайт който освен че ти взима пари без да иска съгласие ами и ти прави абонамент.Ако не се усетиш всеки месец взимат по 10 лв. https://bg. esrlive. com

Публикуван на 7 Авг. at 13:17 от Мариела Снимка на Мариела Сподели своя опит

Преди няколко дни получих обаждане от номер +359 88 3270512. Обади се мъж, който се представи за Виктор и каза, че се обажда по повод на моя кандидатура за работа като оператор в Кол център. Искаше да разбере в кой град се намирам. Когато казах, че преди повече от година е възможно да съм кандидатствала по подобна обява, той каза, че разбира и отново настоя да му кажа в кой град се намирам. Отказа да му кажа. Отговорих, че това няма значение и затворих. На следващия ден получих позвъняване от номер +359 88 2177580, но отсреща се мълчеше. Никой не отговори, няколко пъти повторих ало, ало, без отговор отсреща и затворих. Моля проследете двата телефонни номера. Особено първото обаждане съм сигурна, че беше някакъв опит за измама.

Публикуван на 17 Юли at 20:16 от Мералина Костова Снимка на Мералина Костова Сподели своя опит

Преди малко получих обаждане от номер +359896701626. Мъж ми се обади като каза ,че е от FedEx и ми иска адреса за доставка на някаква пратка. Когато го попитах кой е подателя каза,че не знае и ще пакетът бил в колата. Стори ми се странно. Попитаме отново и му отказах с GDPR. После ми затвори видимо раздразнен. Може да е нов опит за измама, хората да си дават адреса. Проверете номера и дали има подобни сигнали. Благодаря!

Публикуван на 23 Юни at 10:33 от Оля Маринова Снимка на Оля Маринова Сподели своя опит

Получих обахдене от два от номерата които са описани по долу +359883270560 и +359883270570 също така и номер +359883270573 и на трите номера никой не отговаря и не говори когато вдигнеш.

Публикуван на 22 Юни at 14:55 от Десислава Стоянова Снимка на Десислава Стоянова Сподели своя опит

Току що получих аналогично обаждане като на Краси по същият сценарий. Отрязах ги. Номера е +359 88 3270304.
Може бе същата дама.

Публикуван на 19 Юни at 19:32 от Йордан Снимка на Йордан Сподели своя опит

Това е цитат на коментиращ.
"Здравейте!
+359883270553 - получих обаждане от този номер, без да се представят откъде ме търсят, попитаха какво ми е мнението за покупката ми. След като попитах за какво става въпрос, поискаха да кажа от кой град съм - по-точно, дали не съм от този и този град. След като попитах отново каква покупка се има предвид, започна пращене и казаха, че е станала някаква грешка, след това затвориха. Виждам, че вече е подаден аналогичен сигнал, затова докладвам този номер."
Абсолютно същото се случи преди обяд на мен, а привечер и на съпругата ми. Основни моменти: телефоните ни са в фирмена група (явно имат интересен лист), обаждащата се е една и съща, звънят от близки номера (разлика в последните 2 цифри). На службите, не разчитам, от части и те са с "вързани ръце". Алармирах оператора с надежда, че те имат по-добра комуникация със службите. Лошото е, че читавите измамни схеми са много добре консултирани с адвокати. И в крайна сметка се получава - знаем ги кои са, знаем какво правят ........ и к'во!? Препоръка за справка/превенция - Гугъл явно не смята за важно, че телефонен номер (или поне по-голямата част от номера) фигурира в сигнал за измама!. Имаче казано, номерата на измамниците са невидими за търсачките!

Публикуван на 16 Юни at 19:53 от Краси Снимка на Краси Сподели своя опит

Здравейте!
+359883270553 - получих обаждане от този номер, без да се представят откъде ме търсят, попитаха какво ми е мнението за покупката ми. След като попитах за какво става въпрос, поискаха да кажа от кой град съм - по-точно, дали не съм от този и този град. След като попитах отново каква покупка се има предвид, започна пращене и казаха, че е станала някаква грешка, след това затвориха. Виждам, че вече е подаден аналогичен сигнал, затова докладвам този номер.

Публикуван на 16 Юни at 18:18 от В.В. Снимка на В.В. Сподели своя опит

Здравейте,
2 пъти за 2 седимици ми звънят различни номера :
+359883270560 - това е единият номер и ме питаха какво мисля за покупката ми (неясно коя,защото нямам такава) и да кажа от кой град съм. След като попитах за коя покупка става въпрос, без да казвам нищо повече, почна пращене по телефона и казаха, че сигурно са се объркали. Подобно нещо ми се случи преди някъде около 2 седмици с още един телефон, нж тогава помислих, че може и да е грешка. Но 2 пъти сходни грешки, не мисля, така че този път ще докладвам този номер, който написах по-горе.

Публикуван на 16 Юни at 16:44 от Тина Снимка на Тина Сподели своя опит

ВНИМАНИЕ!!!
ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА БИЛЕТИ!!!

Този потребител на Bazar.bg - https://bazar.bg/ads/user/3132589 (Стелиан Николов ; 0877 792 434) беше откраднал снимки от друг потребител на сайта, който е допуснал първоначално да качи снимки към обявата си без да прикрие баркодовете по билетите.
Николов е изтеглил оригиналните снимки, скрил е баркодовете, дори и реда и мястото на билета и ги продава за свои.

На лично съобщение няколко пъти го попитах за кое място е билетът, той не отговори.

Момичето, чиито снимки са използвани му се е обадила под претекст, че се интересува от билета. Питала е за мястото, но той е отговорил, че сега не е пред компютър и няма как да види, но в обявата го пишело, а това е лъжа.

Относно закупуването на билета обяснил, че ако не си от Русе, от където е той, след направен банков превод пращал билета дигитално по имейл, а на снимката, която е качил ясно се вижда, че е билет на хартиен носител.
Нито има касов бон за него.

Щом е направил едно копие, може да направи и още.

Сигнализирах на админите на Bazar.bg, те прегледаха случая и се убедиха, че този човек е измамник и свалиха обявата му, което страхотно.

Проблемът е, че когато аз комуникирах с него той ми беше написал, че имал два билета, но е продал единия. (Сниките, които момичето беше качило и той е изтеглил бяха 2 за два билета) Т.е има един измамен от него човек със сигурност, който без да знае е закупил фалшив билет срещу никак не малка сума пари (140лв) и сега ще пътува до София за концерт и няма да може дори да влезе.
А щом ги предлага като дигитални, то то може да е направил няколко копия от тях и да продължава да мами хората с фалшиви билети

Публикуван на 9 Юни at 15:25 от Stela Снимка на Stela Сподели своя опит

+380999187412 Този номер се свързва от обява в ОЛХ и ти крадат данните и парите с фалшиви спедиторски компании

Публикуван на 1 Юни at 20:49 от Анастасия Снимка на Анастасия Сподели своя опит

Измама !! Заем от частно лице! Иван Георгиев Славов 0879412272 ! Взима предварителна такса от 200лв, и краде данни от лична карта! Обява в олх!

Публикуван на 20 Май at 13:57 от Nikolaev03 Снимка на Nikolaev03 Сподели своя опит

Здравейте, казвам се Георги Комитов вчера получих и-мейл от г-ца Йънг, Акива Йънг. Поне така се е регистрирала е сайта dikanyat.bg, от Ахелой. В и-мейла си разказва, че е американски гражданин, който живее в Сирия. След като ѝ отговорих на и-мейла с въпроса какво очаква последва още един и-мейл, в който пише за войната в Сирия и че иска да ми изпрати $3 780000 като 30% са за мен. Тъй като има признаци за кибер атака реших да съобщя на сигурно място. Много лесно мога да откажа предложението, но едва ли това действие би решило проблема. След търсене в в мрежата открих, че съществува профил в Инстаграм Akiva Yong, чийто име и послание съвпадат с получените в първия и-мейл. Вероятно става въпрос за откраднат профил и измама. Не знам колко е разумно, но бих провел собствено разследване. Очаквам вашето съдействие.

Публикуван на 17 Май at 00:13 от Георги Снимка на Георги Сподели своя опит

Има предлагане на финансови услуги по фейсбук, Инстаграм,и Телеграм!
При закупупуване на криптовалута към съответната платформа.
С теб се свързва менажер,който за кратко време започва да ти умножава парите,
След това започва искане за плащане на различни такси,и ако решиш да изтеглиш парите си,мисията става невъзможна!добре е да се проверят тези платформи!:
1.https://blockchaincapitaltrade.com - Великобритания/в района на Манчестър.
Whatsapp :+44 7529 462865
2.https://vintagemarketpro.com/ -Rockville MD 20851 САЩ,имейл: support@vintagemarketpro.com- това е старата страница на „blockchaincapitaltrade“
3.https://intermktpips.org/ - +1 (918) 373-9162/Help Center/
менажери Whatsapp :+1 (954) 361-5144; +40 736 788 700
Разполагам с данните на портфейлите от „Blockchain explorer“-
Листата,на платформите където се извършва плащането от по –горе споменатите платформи
В Телеграм се рекламира:
От месец март 2023,Набира скорост една нова електронна търговия под названието :
👉🏻 ТР официален канал: https://t.me/TR2023Bulgaria
👉🏻 Официален сайт на TR: https://trgroup.tv/
👉🏻 URL за работа на TR: https://tr2015us.com/
👉🏻 TR Обслужване на клиенти: @TRCustomerServiceCirlaN01
👏🏻 Търговско партньорство: @TRCommercialDirectorRodneyТук по неофициална информация вече са ангажирани около 5000 българи,млади хора!
Добре е да се поразгледа и провери тази информация!
Има предлагане на финансови услуги по фейсбук, Инстаграм,и Телеграм!
При закупупуване на криптовалута към съответната платформа.
С теб се свързва менажер,който за кратко време започва да ти умножава парите,
След това започва искане за плащане на различни такси,и ако решиш да изтеглиш парите си,мисията става невъзможна!добре е да се проверят тези платформи!:
1.https://blockchaincapitaltrade.com - Великобритания/в района на Манчестър.
Whatsapp :+44 7529 462865
2.https://vintagemarketpro.com/ -Rockville MD 20851 САЩ,имейл: support@vintagemarketpro.com- това е старата страница на „blockchaincapitaltrade“
3.https://intermktpips.org/ - +1 (918) 373-9162/Help Center/
менажери Whatsapp :+1 (954) 361-5144; +40 736 788 700
Разполагам с данните на портфейлите от „Blockchain explorer“-
Листата,на платформите където се извършва плащането от по –горе споменатите платформи
В Телеграм се рекламира:
От месец март 2023,Набира скорост една нова електронна търговия под названието :
👉🏻 ТР официален канал: https://t.me/TR2023Bulgaria
👉🏻 Официален сайт на TR: https://trgroup.tv/
👉🏻 URL за работа на TR: https://tr2015us.com/
👉🏻 TR Обслужване на клиенти: @TRCustomerServiceCirlaN01
👏🏻 Търговско партньорство: @TRCommercialDirectorRodneyТук по неофициална информация вече са ангажирани около 5000 българи,млади хора!
Добре е да се поразгледа и провери тази информация!
Както и да бъдат информирани партньорските служби на Европа.

Публикуван на 25 Април at 09:42 от Петър Петров Снимка на Петър Петров Сподели своя опит

Здравейте,искам да предопредя понеже има един човек кокто се представя за човек от екипа на А1 0879993209 това е телефонния му номер.Понеже се случи с майка ми и тя не е обърнала внимание на лъжите който са и казали,че е спечелила ваучер на стойност от 100лв от сайта 8888.bg И са и искали код за потвърждение с който тя се съгласява да бъде таксувана но явно не е обърнала внимание какво пише.И съответно послесват още няколко смс а със потвърждение и след достигане на лимита и от 100лв от оператора и спират номера.

Публикуван на 15 Април at 22:06 от Иво Снимка на Иво Сподели своя опит

:mariela21@abv.bg
Запознах се с мъж в тиндър, който се представи за американски войник в Ирак. Поиска да прехвърлим кореспонденцията в what's app и така започна всичко. Пращаше ми снимки, омайваше ме докато накрая не се стигна до това,че уж го пенсионират но и изпращат в Сирия и трябвало аз да му помогна. Каза че трябва да си дам само имейла за да ми изпрати пратка по тайна агенция и тази пратка трябва да изпратя в Америка във военна база, така щели да видят че се пенсионира и да го изтеглят от войната. От агенцията на имейла ми писаха че трябва да заплатя 2800 евро застраховка. Тогава ми светна че това всъщност е измама. Все още ми пише този човек и ако може някой да помогне да го хванат нека се свърже с мен. Имам даден от него и регистрация за онлайн банкиране в американска банка. Имам снимки и скриншотове,имейли, чатове.

Публикуван на 7 Март at 08:05 от Мариела Снимка на Мариела Сподели своя опит

Преди време пуших марихуана и наскоро започнах да си ходя до село.Вече 5-6 години се боря да спра да пуша и вече не пуша.Аз ги разпознавам тези хора.На с.Малък Преславец съществуват наркомани....Аз ги избягвам..Мисля,че кметицата ги прикрива.Когато отидох на село в домът за деца имаше момичета и като ме видяха тези момичета бяха изместени.Имам съмнения,че тези хора правят нещо нередно.Не съм казвал на никого,но мисля,че имат връзка с Тутракан..защото ми казаха,че са ги изместили там.Едно от момчетата на вид добро момче се гаврил с момичетата и не са предприели нищо.След като го забелязах и видяха,че не го харесвам и изместиха и него.Момчето се казва Джансер.

Публикуван на 11 Ян. at 07:09 от Николай Снимка на Николай Сподели своя опит

днес два пъти ме търси телефон от уганда
+256777315113
не познавам никой там

Публикуван на 21 Дек. 2022 at 21:14 от Виктория Снимка на Виктория Сподели своя опит

Здравейте. С мен се свърза жена през viber с име Ivanka с номер +359896036829. Имаше интерес относно моя обява в bazar.bg. Настояваше да ми изпрати пари предварително чрез услуга econt online , след което да въведа данните от картата си, за да получа сумата. В този момент се потвърдиха съмненията ми, че това е измама и докладвам. Надявам се да е вече достатъчно популярна схемата и хората да не се подлъгват.

Публикуван на 15 Дек. 2022 at 15:34 от Анна Тодорова Снимка на Анна Тодорова Сподели своя опит

Здравейте! Искам да споделя телефонният номер на човек, представящ се като Алекс - +359 884 791 049
Въпросният желаеше да закупи артикул от моя обява на сайт bazar.bg. Исканията му бяха след изпратен от него линк да въведа номер на банковата си карта, за да ми преведе сумата, а след това да ми се обади куриер за стоката. След отправеното ми предложение за изпращане с популярни спедиторски фирми, той настояваше тази и твърдеше колко сме щяли да сме доволни и двете страни. Не бях запозната с т.нар "фишинг" измами, но не съм пратила данните си. Впечатление ми направи текста на съобщенията му - неправилна пунктоация и елементарни граматически грешки, сякаш е превеждан машинално. Надявам се чрез коментарите ни да може да се заловят, колкото се може повече от тези случаи, за да не пострадат финансите на хората!

Публикуван на 24 Ноев. 2022 at 20:34 от Мария Снимка на Мария Сподели своя опит

ТОВА СА ХОРАТА КОИТО ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ безнаказано и си плащат за протекция и никой не прави нищо.
https://dilarite.com

Публикуван на 12 Окт. 2022 at 14:20 от сигнал Снимка на сигнал Сподели своя опит

Здравейте! Мен също се опитаха да ме измамят чрез услугата на Econt - EcontPay - чрез OLX. Въпросната Варена Сланикова (+359877857554) се свърза с мен в WhatsApp относно обявата ми в OLX като предложи да плати през EcontPay и да ми препрати линк, чрез който да "получа" парите в избрана моя сметка и след това просто да изправя артикула през Econt. Фалшивият линк който получих е econt.safe-deliver.online.

След като усетих, че най-вероятно е измама се свързах с Еконт, които ме увериха, че услугата им определено не работи по този начин. EcontPay трябва да бъде обвързана с онлайн сайт, където може да бъде интегрирана като начин на плащане, подобно на PayPal. Ние като продавачи през онлайн marketplace като OLX не трябва да преминаваме през такъв процес.

Публикуван на 12 Окт. 2022 at 13:03 от Христомир Христов Снимка на Христомир Христов Сподели своя опит

Здравейте, с мен се свърза през Viber лице представящо се за Елена от телефон +359878920396. Писа ми за обява която съм пуснала в OLX. Задължително искаше плащането да стане по банков път, дадох и банковите данни за превод (IBAN и BIC) Каза че е направила превода и ми прати линк от където да си видя парите. Отговора ми беше: докато парите НЕ постъпят по банковата ми сметката нищо няма да и изпратя и линкове не отварям. След което си изтри целия чат.
!!! Внимавайте за тази Елена !!!

Публикуван на 11 Окт. 2022 at 13:42 от Антон Georgiev Снимка на Антон Georgiev Сподели своя опит

Здравейте, с мен се свърза през Viber лице представящо се за Елена Куцарова от телефон +359876000068, който в момента още е активен и нереален адрес - ул. Черковна 35, Лом (беше изписано в страницата от линка). Писа ми за обява която съм пуснала в OLX. След което ми изпрати линк https://econt.bg-idtmp.cc/track/5372657233, който има за цел човек да си въведе картовите данни, уш за да си изтегли парите за поръчката. Моля да проверите тази схема.

Публикуван на 5 Окт. 2022 at 09:50 от Теди Снимка на Теди Сподели своя опит

Здравейте, аз също искам да подам сигнал. Имам обява в OLX и с мен се свърза по Viber лицето Венелина Николова от Варна (Македония 92, ет.3) с тел. 0894290350. Предложи да закупи предлаганото от мен, изпрати ми линк econt.bg-idtmp.cc/ACS/3dsecure. Увери ме, че парите са преведени, аз трябвало да си въведа данните на картата и след това куриерът на Еконт щял да се свърже с мен за предаване на стоката. Отворих линка, искаше номер на банкова карта, дата на валидност, имена, CVV код. Отстрани като информация беше изписано, че в картата трябва да има същата или по-висока сума от очакваната при продажбата. Заявих, че ми се вижда съмнително и ще репортна случая. Линкът беше изтрит веднага и кореспонденцията приключи.
Явно Венелина Николова е известна с тези измами. Моля за проверка!

Публикуван на 29 Септ. 2022 at 21:30 от Деяна Кръстева Снимка на Деяна Кръстева Сподели своя опит

Здравейте,
бих искал да подам сигнал за престъпление по интернет.
Случаят е следният:
преди седмица получих e-mail, с който Instagram ме известяваха, че е забелязано ново влизане в профила ми от Румъния. Веднага последва втори e-mail, с който ме известяват, че успешно е сменен e-mail адреса ми в съответното приложение, и веднага последва трети, че профила ми в Instagram успешно е изтрит.
Разбрах, че профилът ми в инстаграм е "хакнат" и злоупотребен с него, при което си направих нов профил.
На следващият ден получавам по Whatsapp чат-известие от непознат международен номер, с което ми казват, че профила ми е откраднат от хакер, и ако искам да си го върна трябва да заплатя сумата от 200 евро чрез Western Union, като ме предупреждават да не се свързвам с полиция и не правя опити да си възстановявам профила, защото това няма да помогне. След дни на чатене и споразумения, сумата за откупуване спадна на 25 евро. Преведох сумата по Western Union на лице от турски произход с адрес в Турция. След което, профилът ми в Instagram не беше върнат.
За щастие хакера в чата си с мен остави трите имена, телефон и точен адрес в Турция. на който да преведа парите
Мога да предоставя скрийн-шотове на целия ми чат в Whatsapp с въпросното лице.
Не държа и искам да си връщам заплатената сума, осъзнавам че е нищожна и незначителна, но мисля, че ако това лице бъде разкрито и подведено под отговорност, (макар и чуждестранен гражданин) ще спестя причиняването на неприятности и загуба на пари, на други хора като мен, попаднали в ситуация като моята причинена от него и хора като него.
Оставам на разположение по вяско време на посочения по-долу от мен телефонен номер за връзка или на e-mail адрес.
Благодаря Ви за отделеното време, внимание и разбиране.

Поздрави,
Деян Вълков Камбуров
тел. 0878 262 186
e-mail deiandido@gmail.com

Публикуван на 16 Септ. 2022 at 16:12 от Деян Камбуров Снимка на Деян Камбуров Сподели своя опит

Опитах да изпратя сигнал , но системата за оторизация - попълнете този код за сигурност - не беше в изправност и непрекъснато ме изхвърляше. Кодовете съдържат букви и цифри , доста пъти неясно генерирани и изписани и системата не приемаше набиране на малки букви поради което на всеки мой опит ме изхвърляше с " грешен код".

Публикуван на 16 Авг. 2022 at 16:34 от Ldir. ?dnéldkiur Снимка на Ldir. ?dnéldkiur Сподели своя опит

Здравейте! След публикувана обява в olx.bg, получих съобщение през VIBER от "Боряна +359885270274" за закупуване на артикул чрез предварително плащане. За целта ми бе изпратен линк https://econt.dealj.online/3188942114128 в който да въведа данни на банковата си карта /включително CVV/ и по този начин да получа предварителното плащане.

Понеже има доста подобни случаи, надявам се някой да предприеме действия за да бъдат предпазени бъдещи потърпевши!

Публикуван на 2 Авг. 2022 at 16:35 от Илиян Снимка на Илиян Сподели своя опит

Здравейте на 23/07/2022 се свърза човек със името Елена с вайбър телефон +359884035269, при който искаше да закупи от мен артикул от онлайн платформа за продажба, попита ме за IBAN и ми прати линк който уж водеше до сайт за потвърждаване на доставка от Лео експрес след няколко обсъждания тя ми каза че трябва да си въведа там данните за картата, при което след като погледнах линка бързо се усъмних и казах на човека че трябва да проверя сайта в лабораторни условия при което след известно време тя си изтри всички съобщения, и разбрах че това е измамен сайт за кражба на пари от картата, така и не кликнах на него, Моля ако има органи да се сезират

Публикуван на 25 Юли 2022 at 17:05 от Емил Снимка на Емил Сподели своя опит

Да, и при мен имаше същата ситуация, описана от Даниела Цветкова - viber съобщение, доставка през същата куриерска фирма. Само че номерът на "Елена" вече е 0884743408.
"Чрез мобилното приложение Viber от този номер изпращат съобщение за закупуване на артикул, публикуван в сайта на ОЛХ, Базар.бг и предлагат заплащане онлайн чрез куриерска фирма. Изпращат линк, от който да изтегля платената сума и съобщение да се следват инструкциите към него, чрез който извличат данни на банкова карта и сумата за въпросния артикул, а доставката се извършва чрез Лео експрес. Моля да се направи проверка защото така се източват пари, мога да представя снимков материал от проведения разговор в чата на предоставения линк."

Публикуван на 21 Юли 2022 at 14:02 от Гергана Снимка на Гергана Сподели своя опит

Здравейте!
И аз искам да подам сигнал за онлайн измама от телефонен номер +359876374749 с име Елена. Чрез мобилното приложение Viber от този номер изпращат съобщение за закупуване на артикул, публикуван в сайта на ОЛХ, Базар.бг и предлагат заплащане онлайн чрез куриерска фирма. Изпращат линк, от който да изтегля платената сума и съобщение да се следват инструкциите към него, чрез който извличат данни на банкова карта и сумата за въпросния артикул, а доставката се извършва чрез Лео експрес. Моля да се направи проверка защото така се източват пари, мога да представя снимков материал от проведения разговор в чата на предоставения линк.

Публикуван на 13 Юли 2022 at 18:25 от Даниела Цветкова Снимка на Даниела Цветкова Сподели своя опит

Днес видях измама в нета.Предлагат за 4три лева нов телевизор.Искат да откраднат данни от банкова сметка.Антивирусната ми го блокира!!!!

Публикуван на 21 Юни 2022 at 17:25 от Атанас Христов Снимка на Атанас Христов Сподели своя опит

След публикувана обява в olx.bg получих съобщение на wats up от номер +380 96 582 5396 за закупуване на артикула чрез предварително плащане, като за целта ми бе изпратена информация със скрийншот за olx опция за предварително плащане от закупуващия по банкова карта на продавач. Изпратиха този линк https://olx.bg-getidx.cc/product/4222758465/money
И след като въведох данни на карта без средства в нея която не използвам защото се усъмних ме попитаха за друга карта и аз им отказах и поисках удостоверяване че е действителен сайт на olx след което грубо отговориха че анулират и затвориха чата и на линка с въвеждането на данните на карта и на wats up. Случаят е описан и от други хора тук.

Публикуван на 16 Юни 2022 at 17:55 от Йоана Снимка на Йоана Сподели своя опит

Здравейте, искам да подам сигнал за онлайн измама от телефонни номера:
+380 96 581 7267
+380 725 106 357
+ 34 643 013 020.
При първите два номера в „WhatsApp“ е регистрирано лице с профилна снимка на жена и име Дияна. При преглед на номера във Вайбър от моя страна чрез друг телефонен номер, излиза име Светлана Ткаченко.
При първите два изброени телефонни номера, чрез " WhatsApp " се изпращат съобщения за заявяване за закупуване на артикул, публикуван във Фейсбук и Olx.bg и предлагат плащане онлайн, директно чрез сайта на куриерска фирма LEOEXPRES. При съгласие от моя страна за извършване на плащане чрез куриер, лицето от тези номера изпраща линк и съобщение, че артикула вече е платен и трябва да се кликне върху линк изпратен от това лице, който линк е на ЛЕОЕКПСРЕС куриерска фирма и да се въведат съответните данни, за да се издърпат вече платени пари чрез куриера. Чрез линка на куриера се извличат данни за номер на банкова карта, CVV код, трите имена, адрес по местоживеене и сумата за въпросния артикул. Аз въведох данни, но не можах да продължа с бутон "напред" и ми излезе помощен прозорец, в който ми обясниха, че ако имам проблем при изтегляне на пари е необходимо да си подам данните в помощния прозорец, за да проверят проблема. Аз предоставих едиствено номер на банкова карта, но отказах да предоставя трицифрен код, тъй като се усъмних, след което получих груб отговор от отсрещната страна и чата се затвори автоматично, заедно със страницата на куриера LEOEXPRES. BG.
Третият номер, който съм посочила по-горе периодично ми звъни на личния телефон и аз отказвам да вдигна! Поради чуждестранната регистрация от Испания, подозирам, че са същите хора, които извършат горепосочените опити за интернет измами.
Моля за съдействие и разследване с цел установяване на извършите на тези опити за измама.

Публикуван на 26 Април 2022 at 14:28 от DG Снимка на DG Сподели своя опит

Здравей те аз тази сутрин получих обаждане от въпросния господин Николай Попов които ми каза че съдя изпълнител щял да дойде на адрес за обиск което е много учудващо .След като се развиках на този господин по телефона ,че няма за какво даме търси съдя изпълнител за обиск без да има причина господина ми затвори телефона и тека и него разбрах за какво точно искаше защото нему мина номера явно и реши да затвори телефона .

Публикуван на 16 Дек. 2021 at 14:48 от Елена Снимка на Елена Сподели своя опит

Здравейте!
Искам да подам сигнал за онлайн измама от телефонен номер +359 882 566 764, Лиляна Кашева. Чрез "Viber" от този номер изпращат съобщение за закупуване на артикул, публикуван в bazar.bg и предлагат закупуване онлайн, директно чрез сайта и че вече е платен, При опит да се свържеш с този номер, то това е невъзможно. Изпращат линк (за доставка) и съобщение да се следват инструкциите към него, чрез който извличат данни на банкова карта и сумата за въпросния артикул.
Виждам че има и други подобни случи, но явно схемата е една и съща.
Моля, да разследвате случая!

Публикуван на 31 Окт. 2021 at 14:36 от Мария Иванова-Шопска Снимка на Мария Иванова-Шопска Сподели своя опит

Здравейте!
И аз искам да подам сигнал за онлайн измама (фишинг) от телефонен номер 0892978747 с име Венелина Николова. Чрез мобилното приложение Viber от този номер изпращат съобщение за закупуване на артикул (че вече е платен), публикуван в сайта на ОЛХ и предлагат заплащане онлайн. Изпращат линк (за доставка), и съобщение да се следват инструкциите към него, чрез който извличат данни на банкова карта и сумата за въпросния артикул.

Публикуван на 21 Окт. 2021 at 14:08 от Нили Снимка на Нили Сподели своя опит

Бих искал да подам жалба срещу троловете заляли онлайн пространството, под коментарите на статиите на сайтове като "Вести.бг" които разпространяват безнаказано анти български политики, фалшиви необосновани конспиративни теории (ковид и тем подобни), всявайки анархия, и въздействащи отрицателно на общественото мнение, а от там и на благосъстоянието на целия български народ. Целенасочено и безнаказано постоянно призовават хората да не спазват никакви държавни укази, наредби, дори и закони. Видно е обаче че се ползват и с подкрепата на модераторите на същите тези сайтове, в които се подвизават. Крайно време е дадени служби да се заемат с този проблем, защото подобни действия са НЕприемливи, и те касаят пряко националната сигурност. Тези индивиди служат за чужди интереси, и е очевадно че целта им е всяване на анархизъм и дестабилизация в обществото, а от там и на цялата държава и нейната политика. Потресен съм от факта че, вече няколко години от както са се пръкнали, никой не прави нищо по този въпрос. До кога ще е така ?

Публикуван на 21 Септ. 2021 at 10:34 от Пламен Снимка на Пламен Сподели своя опит

Здравейте,
Това лице лъже, че е има висше образование и завършена английска гимназия:
https://www.facebook.com/georgi.katincharov.940
https://www.facebook.com/georgi.katincharov.3158

Публикуван на 5 Септ. 2021 at 14:49 от Doncho Снимка на Doncho Сподели своя опит


Здравейте!
Свекърва ми също е получила такова писмо (на 09.06.2021г.) от Николай Попов -
Частен съдебен изпълнител рег. №926,
Район на действие Софийски Градски Съд,
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
Потърсих това лице в Регистъра и се оказа, че няма....
Има Никола Костадинов Попов
Регистрационен номер: 847
Район на действие:
София, Софийски градски съд (СГС)
Съответно и телефоните за контакти се различават....
Видях по-долу, в страницата за сигнали на ГДБОП, че и други хора са подали подобен сигнал (при някои рег.номер беше различен: 847, при свекърва ми е: рег. №926 )....
Приложеният файл е заразен с вирус и не знаем какво точно съдържа....
Копирам съдържанието на съобщението, което е получила свекърва ми:

---- Прикрепено писмо (Покана за доброволно изпълнение) ----
Подател: ЧСИ Николай Попов <office@npopov.bg>
До: meri_gri@abv.bg
Относно: Покана за доброволно изпълнение
Дата: 09.06.2021 08:12

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Николай Попов, рег. №926, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №926
Район на действие
Софийски Градски Съд
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11
С уважение: Г. Георгиева-Кирова

Публикуван на 28 Авг. 2021 at 22:22 от Гергана Георгиева-Кирова Снимка на Гергана Георгиева-Кирова Сподели своя опит

Здравейте,

Аз също получих подобно писамо с прикачен вирусен файл.

>-------- Оригинално писмо --------
>От: ЧСИ Никола Попов office@npopov.bg
>Относно: Покана за доброволно изпълнение
Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Публикуван на 22 Юли 2021 at 14:20 от Martina Снимка на Martina Сподели своя опит

Здравейте, очевидно не съм единствената , която е попаднала под мерника на някой измамник.
Тази сутрин получавам мейл , в който се опоменава как дължа някаква ( неизвестна) сума на Телеком БГ.
Мейла е изпратен от ЧСИ Попов.>

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Като доста от Вас се опитах да се свържа с долуподадените номера- неуспешно , защото са несъщесвуващи!
Надявам се скоро да се обърне внимание на случащото се !

Публикуван на 19 Юли 2021 at 12:39 от Ели Иванова Снимка на Ели Иванова Сподели своя опит

Здравейте, към тази сутрин аз също получих същия като по-горе посочените имейли с текст :
" Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Както и останалите хора са коментирали, при позвъняване на съответните предоставени телефонни номера се включва оператор, че са грешни или непълни, а след опит за контакт с частния съдебен изпълнител - телефонът му е вече изключен. Надявам се случаят да бъде успешно разрешен. Благодаря предварително за отделеното време.

Публикуван на 19 Юли 2021 at 11:34 от Христина Найденова Снимка на Христина Найденова Сподели своя опит

Здравейте,

Бих искал също да сигнализирам за получен имейл от office@npopov.bg със следния текст:

"С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11"

Публикуван на 19 Юли 2021 at 10:42 от Едуард Ховсепян Снимка на Едуард Ховсепян Сподели своя опит

Здравейте!Току що получих този мейл :
Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11,

опитах да отворя фаила и антивирусната програма ме извести за заразен файл.Нямам задължения към Телеком.Телефоните ,които са посочени не съществуват.Надявам се да откриете изпращача.Поздрави ,Пенка Унгурова 0879 57 86 88

Публикуван на 19 Юли 2021 at 10:21 от Пенка Унгурова Снимка на Пенка Унгурова Сподели своя опит

Здравейте,
тази сутрин получих следния мейл от
ЧСИ Никола Попов (office@npopov.bg), с прикачен файл:

Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.
Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №847
Район на действие
Софийски Градски Съд
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11
Не съм потребител на услуги в Телеком. Моля за разглеждане на случая. С уважение, Евгения Джурова

Публикуван на 19 Юли 2021 at 10:19 от Евгения Джурова Снимка на Евгения Джурова Сподели своя опит

Здравейте!
Здравейте, тази сутрин получих имейл с текст:
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.
Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Николай Попов, рег. №926, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.
С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №926
Район на действие
Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11
Веднага се обадих на посочените телефони, но операторът обявяваше , че те са грешни. Потърсих името в интернет. На обявения там мобилен номер отново операторът обявяваше грешен номрер. Към имейла има прикачен Изпълнителен лис, който не се отваря поради вирус. Към момента нямам никакви неплатени сметки към когото и да е.МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ!!!

Копирам текста , а тойе следния:
Покана за доброволно изпълнение
Подател: ЧСИ Никола Попов <office@npopov.bg>
Дата: 19.07.2021 08:28
Получател: mariyanaborisova@abv.bg
Прикачени файлове: izp.list210600313.doc

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Публикуван на 19 Юли 2021 at 10:16 от Mariyana Borisova Снимка на Mariyana Borisova Сподели своя опит

Получен имейл с прикачен файл от office@npopov.bg - съгласно съобщението съм длъжник по изпълнителен лист, даден за принудително изпълнение. Поради факта, че нямам никакви задължения, усъмних се в имейла и не съм отваряла прикачения файл, който предполагаемо съдържа вредоносен софтуер.

Надявам се да разгледате случая в детайл.

Публикуван на 19 Юли 2021 at 09:16 от Кристияна Любенова Снимка на Кристияна Любенова Сподели своя опит

Здравейте!
Здравейте, тази сутрин получих имейл с текст:
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.
Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Николай Попов, рег. №926, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.
С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №926
Район на действие
Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11
Веднага се обадих на посочените телефони, но операторът обявяваше , че те са грешни. Потърсих името в интернет. На обявения там мобилен номер отново операторът обявяваше грешен номрер. Към имейла има прикачен Изпълнителен лис, който не се отваря поради вирус. Към момента нямам никакви неплатени сметки към когото и да е.МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ!!!

Публикуван на 19 Юли 2021 at 09:15 от илза иванова Снимка на илза иванова Сподели своя опит

Тази сутрин получих същият имейл, но лаптопът ми не отвори файлът, защото изписа, че има вирус. Доста е неприятно да получиш такъв имейл рано сутринта в понеделник. Моля да се вземе в предвид сигналът ми.
office@npopov.bg от този имейл дойде.
Телефоните бяха измислени.
ЧСИ Николай Попов

Публикуван на 19 Юли 2021 at 08:56 от Мира Мийкова Снимка на Мира Мийкова Сподели своя опит

Здравейте,както видях аз съм предната с изпратен мейл от ЧСИ Никола Попов.Телефоните не отговарят.Моля да проверите случая.

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Публикуван на 14 Юли 2021 at 09:26 от Лидия Илиева Снимка на Лидия Илиева Сподели своя опит

и аз получих днес същия имейл!

Публикуван на 14 Юли 2021 at 09:24 от Dimitar Dobrev Снимка на Dimitar Dobrev Сподели своя опит

Тази сутрин получих email с информацията, че срещу мен е образувано изпълнително дело, с оглед непогасени от мен задължения към Телеком БГ АД, а аз дори не знам какво представлява това. Опитах да се обадя на посочените телефони, но операторът се включи с думите: “Абонат с такъв номер не съществува”.

Публикуван на 14 Юли 2021 at 08:24 от Margaret Stoeva Снимка на Margaret Stoeva Сподели своя опит

Препращам като сигнал следния имейл за изнудване по интернет, който отворих днес:
ЧСИ Николай Попов (office@npopov.bg)
дата: 02.06.2021 08:11
Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.
Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Николай Попов, рег. №926, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.
С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №926
Район на действие
Софийски Градски Съд
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11

Публикуван на 14 Юли 2021 at 01:30 от Krasimira Lazarova Снимка на Krasimira Lazarova Сподели своя опит

И аз получих такъв имейл , на 05.07.21

Публикуван на 10 Юли 2021 at 09:31 от Тинка Георгиева Снимка на Тинка Георгиева Сподели своя опит

Здравейте.На 05.07.21г. на своя e-mail получих същото съобщение! От лице представящо се с името Никола Попов ЧСИ !
Предварително проверих за гореспоменатото лице и телефонните му номера ,които не съвпадат с така предоставените в интернет пространството данни на името на Никола Попов ЧСИ.
Прилагам полученото от мен съобщение с надеждата случеят да бъде разгледан най-обстойно.

Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Публикуван на 6 Юли 2021 at 15:56 от Иванка Стоева Снимка на Иванка Стоева Сподели своя опит

Здравейте,
На 06.07.21 г. и аз получи същия е-мейл като много хора, който са публикували по-горе съобщението за ЧСИ Николай Попов. Надявам се това да е повод да се разгледа случая по-подробно. Прилагам и съобщението:
Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.
Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.
С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №847
Район на действие
Софийски Градски Съд
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11

Публикуван на 6 Юли 2021 at 04:55 от Ивайло Желязков Снимка на Ивайло Желязков Сподели своя опит

Така и не можах да разбера как се подава сигнал, защото освен линк към страница, която показва местоположението на ГДБОП, то не видях как се подава сигнал към тях. Ако се очаква да отида лично за онлайн проблем, е много странно.

Накратко и аз днес получих такъв имейл от ЧСИ и честно казано първоначално ме вкисна сериозно, защото по принцип гледам да съм изряден и си казах пак някой не си е свършил работата и трябва да се занимавам с нова каша.

После чак ми направи впечатление, че има нещо нередно - различни имена Никола, Николай, не персонализирано обръщение на имейла и т.н.

След това видях особения док файл, който привидно е направен като защитен екран, който уж да видиш съдържанието трябва да кликаш. Антивирусните го разпознаха файл, заразен със сваляч на троянски вирус.

А тъй като съм софтуерен инженер успях да видя и какво прави. Накратко наистина сваля файл.
Тъй като не можах да подам сигнал, то писах в социална мрежа поне да предупредя другите.

Публикуван на 6 Юли 2021 at 00:04 от Владимир Г Снимка на Владимир Г Сподели своя опит

И аз.

Публикуван на 5 Юли 2021 at 20:07 от Todor Slavov Снимка на Todor Slavov Сподели своя опит

Здравейте,
Аз също получих такъв имейл в спама на пощенската си кутия.
Проверих телефона на ЧСИ в интернет, друг е. Звъннах да попитам, но никой не отговори... Нямам думи...

Елена Раданова

Копирам имейла:

ЧСИ Никола Попов <office@npopov.bg>
To:
eleni_nz2002@yahoo.com

Thu, Jul 1 at 10:40 AM

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Публикуван на 5 Юли 2021 at 15:28 от Elena Radanova Снимка на Elena Radanova Сподели своя опит

Същото и аз го имам !

Публикуван на 5 Юли 2021 at 08:56 от Ivelina Terzieva Снимка на Ivelina Terzieva Сподели своя опит

Здравейте. И аз съм със същия имейл, получен на 05,07,2021 г. в 08,11 часа. Имейла, от който е изпратено е office@npopov.bg.
Текстът:
Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Публикуван на 5 Юли 2021 at 08:28 от Диана Иванова Снимка на Диана Иванова Сподели своя опит

Здравейте,
На 01.07.21 г. и аз получи същия е-мейл като много хора, който са публикували по-горе съобщението за ЧСИ Николай Попов. Надявам се това да е повод да се разгледа случая по-подробно. Прилагам и съобщението:

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №847

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Към е-мейла има и прикачен файл, който не се отваря.

Публикуван на 2 Юли 2021 at 09:09 от Румяна Скерлева-Радева Снимка на Румяна Скерлева-Радева Сподели своя опит

И аз току-що получих съобщение от "ЧСИ Никола Попов" (office@npopov.bg)
Като подател е Никола, а отдолу е подписано като Николай. Не дължа нищо никому, но се притесних - нормално е. Някой стар доставчик на нещо си е решил, че нещо му дължа и ме е дал по съд - така си казах в първия момент. Имаше и прикачен .doc файл. Телефонът ми не го отвори. Пробвах през компютъра и антивирусната програма веднага светна - засечен и отстранен malware (зловреден софтуер). Потърсих го в интернет този съдебен изпълнител и компанията, която уж ме съди, но явно става въпрос за измама.

Ето текста на мейла:

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №847
Район на действие
Софийски Градски Съд
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11

Публикуван на 1 Юли 2021 at 13:44 от Peter Doichev Снимка на Peter Doichev Сподели своя опит

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №847
Район на действие
Софийски Градски Съд
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11

Що за тормоз е това?

Публикуван на 1 Юли 2021 at 10:18 от светослав Снимка на светослав Сподели своя опит

Здравейте,
казвам се Ивелина Стоимиров и на 01.07.2021г получих следният имейл от
ЧСИ Николай Попов (office@npopov.bg)

Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.
Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Николай Попов, рег. №926, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.
С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №926
Район на действие
Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11

При опит да проверя въпросният съдебен изпълнител телефоните посочени в имейла не работят.

Публикуван на 1 Юли 2021 at 10:01 от Йордан Стоимиров Снимка на Йордан Стоимиров Сподели своя опит

Здравейте!
Казвам се Анита Петрова и днес, 01.07.2021 г., получих следния имейл от ЧСИ Николай Попов (office@npopov.bg):

Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.
Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Никола Попов, рег. №847, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.
С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №847
Район на действие
Софийски Градски Съд
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11

С този рег.№ е регистриран ЧСИ Никола Попов, а имейлът и телефонът за връзка не съвпадат.

Публикуван на 1 Юли 2021 at 09:58 от Ани Иткова Снимка на Ани Иткова Сподели своя опит

Здравейте , днес от името на платформата OLX бях поканен да попълня данните от дебитната си карта за да потвърдя чрез тях определен депозит за куриерска услуга. Докато се осъзная попаднах в мрежата на измамници, които чрез чат във Вайбър те насочват какво да направиш за да вземеш депозита. Подадох сигнал и в 7то РПУ София
Измамницата/ите се представят като :
Снежана с тел. 0877520105 ползват Вайбър за комуникация. Вярвада че можем да спрем това!

Публикуван на 29 Юни 2021 at 18:16 от Гергана Кацарска Снимка на Гергана Кацарска Сподели своя опит

Здравейте, отново измама от името на сайта ОЛХ - ОЛХ доставка. Получих предложение да закупят от мен артикул по Вайбър и ми дават фалшива страница на сайта, в която искат да попълня всички данни на банковата си карта.Телефонния номер, от който ми писаха беше доста съмнителен +380997326958, а адреса точно по този начин изписан: гр. Габрово, ул. съветска 53, кв. 17. А това е линка, на който трябваше да си дам данните за картата https://olx-bg.cardorders.work/product/4713954349/money. Интересно, че веднага се обадих в полицията на 112, но никой дори не записва тези сигнали. Не би ли трябвало да се реагира веднага, докато пишат още от този телефон и да се хванат тези хора?! Така те безнаказано ще си източват картите на хората. До кога?!

Публикуван на 24 Юни 2021 at 17:47 от Бонка Енчева Снимка на Бонка Енчева Сподели своя опит

Здравейте , днес от името на платформата OLX бях поканен да попълня данните от дебитната си карта за да потвърдя чрез тях определен депозит за куриерска услуга. Докато се осъзная попаднах в мрежата на измамници, които чрез чат във Вайбър те насочват как да направиш за да продадеш определена стока а те евентуално ще я закупят. Подадох сигнал и в 4то РПУ ВАРНА.
Измамницата/ите се представят като :
Снежана с тел. 0877520105 ползват Вайбър за комуникация.

Публикуван на 19 Юни 2021 at 21:51 от Ivan Penchev Снимка на Ivan Penchev Сподели своя опит

Писах ви но не виждам поста.

Публикуван на 18 Юни 2021 at 19:08 от Елеонора Котларова Снимка на Елеонора Котларова Сподели своя опит

Докладвахте ли за фишинг атака в Абв пощата? Днес имах същия проблем и го докладвах, дано системата им реагира. Да не се отваря в никакъв случай прикачения файл! Данните са фалшиви - и аз ги проверих.

Публикуван на 16 Юни 2021 at 11:23 от Tsvetan Smilovski Снимка на Tsvetan Smilovski Сподели своя опит

Здравейте,
казвам се Ана Димова и на 09.06.21г получих следният имейл от
ЧСИ Николай Попов (office@npopov.bg)

Здравейте,
С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.
Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Николай Попов, рег. №926, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.
С уважение,
Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №926
Район на действие
Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11

При опит да проверя въпросният съдебен изпълнител намирам Никола Попов, но не и Николай Попов, а рег.ном. 926 е на Владимир Цачев.

Публикуван на 11 Юни 2021 at 23:34 от Ана Снимка на Ана Сподели своя опит

Здравейте,

Аз получих мейл от подател office@npopov.bg за измама, който гласи:
Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Николай Попов, рег. №926, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов

Частен съдебен изпълнител рег. №926

Район на действие

Софийски Градски Съд

Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71

факс: 02/958 53 11

Публикуван на 11 Юни 2021 at 00:16 от Ivaylo Manev Снимка на Ivaylo Manev Сподели своя опит

Здравейте!
Ако желаете да откриете ощеизмамници, то напишете в google "Wortex" и ще намерите бланка да поръчка на билков продукт за изчистване на паразити 1 опаковка на цена 89 лв. Аз поръчах и след 1-2часа ми се обадиха и една рускиня говори дълго за продукта и ме агитираше за промоции, ако взема 6 или 4 или 2 продукта на по-ниска цена. Аз поръчах 2 бр за 108 лв. Веднага след това се обадих в Института по паразитология (в статия от името на Мартина Вачкова. Там тя разказва подробрости за този продукт) ми казаха, че не са създавали такъв продукт и аз се обадих по телефона и отказах поръчката. Написах във фейсбук съобщение на Мартина с молба да потвърди дали е истински продукта. Тя не ми е отговорила все още, но аз го отказах вече, след разговора с паразитологията. Оснен че вземат парите на хората и не се знае какво влияние оказва продукта на здравето им. Надявам се да ги спрете да вредят на хората. Поздрави и лек ден.

Публикуван на 9 Юни 2021 at 16:09 от Julia Miteva Снимка на Julia Miteva Сподели своя опит

Здравейте.

Казвам се Ася Николова - имейл за кореспонденция: asetooooo12345@abv.bg.
Днес получих този имейл. Нямам никакви задължения към никого. Има документ с име izp.list210600313.doc, който не съм отворила. Проверих името, номера, телефона и имейла. Името е грешно, в регистъра съществува ЧСИ Никола Попов, но не и Николай, номера е валиден, но на друг ЧСИ, а имейла и телефоните не са на нито един от двамата.
Моля да обърнете ВНИМАНИЕ на тази ИЗМАМА.
Копирам имейла:

ЧСИ Николай Попов <office@npopov.bg>
Покана за доброволно изпълнение

Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения към Телеком БГ АД. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Софийски Градски Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

Внимание: Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и препоръките на Министерски съвет относно евентуалното разпространение на коронавируса, от кантората на ЧСИ Николай Попов, рег. №926, предприемаме ограничаване достъпа на външни лица (страни по дела). Поради това приемът на документи става както по електронен път, така и чрез куриерски/пощенски услуги.

С уважение,

Николай Попов
Частен съдебен изпълнител рег. №926
Район на действие
Софийски Градски Съд
Тел. 02/962 25 31, 02/943 73 71
факс: 02/958 53 11

Публикуван на 9 Юни 2021 at 11:28 от Ася Цветанова Николова Снимка на Ася Цветанова Николова Сподели своя опит

Здравейте,това е имейла който получих след подаване на електронно заявление за подновяване на лична карта.За съжаление се подведох.Търся помощ.

Кутия
Известие за пристигане AWB 4565481126
От:"DHL DELIVERY"
До:vealli@abv.bg
Здравейте vealli@abv.bg

Надявам се, че си добре,

Приложете документите, свързани с вашето пристигане, посочени в темата

затова ви предлагаме да продължите с митническо оформяне от нас.

Моля, предоставете ни:

1- копие на ИД / ПАСПОРТ / ЛИЦЕНЗИЯ НА ШОФЬОР (jpg, jpeg, gif, png)

Моля, отговорете на този имейл : Manager@dhl-tracking-bulgaria.com

N.B : Разходите за митническо оформяне от BGpost са отговорност на доставчика.

Благодарим Ви, че избрахте DHL експресната услуга.

Публикуван на 9 Юни 2021 at 02:01 от Veska Kolaksazova Снимка на Veska Kolaksazova Сподели своя опит

Здравейте,

бих искала да съобщя за измама чрез сайт OLX, за която се усетих и прочетох във сайта на продавача за подробности. Виждам, че и тук има описана същата измама.
Лице представящо се Миглея Калкалович - 0888502881 иска да закупи от мен артикул и съответно ми предложи и настоява да ползва услугата OLX доставка, като ще дойде куриер на моя адрес и заплати на моя банкова карта ( мога да приложа и чат разговор, като скрийншот).
Уведомила съм OLX, както и споделям с близки и познати за поредната измама.
С уважение,
Ива Лангурова

Публикуван на 8 Юни 2021 at 11:12 от Iva Langurova Снимка на Iva Langurova Сподели своя опит

Надявам се, че си добре,

Приложете документите, свързани с вашето пристигане, посочени в темата

затова ви предлагаме да продължите с митническо оформяне от нас.

Моля, предоставете ни:

1- копие на ИД / ПАСПОРТ / ЛИЦЕНЗИЯ НА ШОФЬОР (jpg, jpeg, gif, png)

Моля, отговорете на този имейл : Manager@dhl-tracking-bulgaria.com

N.B : Разходите за митническо оформяне от BGpost са отговорност на доставчика.

Благодарим Ви, че избрахте DHL експресната услуга.

Публикуван на 4 Юни 2021 at 18:16 от Petar Ivanov Снимка на Petar Ivanov Сподели своя опит

Hi
Today I did receive below email and looks like it is a scam

Здравейте iordanka_dimitrova_1985@abv.bg
Надявам се, че си добре,
Приложете документите, свързани с вашето пристигане, посочени в темата
затова ви предлагаме да продължите с митническо оформяне от нас.
Моля, предоставете ни:
1- копие на ИД / ПАСПОРТ / ЛИЦЕНЗИЯ НА ШОФЬОР (jpg, jpeg, gif, png)
Моля, отговорете на този имейл : Manager@dhl-tracking-bulgaria.com
N.B : Разходите за митническо оформяне от BGpost са отговорност на доставчика.
Благодарим Ви, че избрахте DHL експресната услуга.

Would you please investigate this Thank you

Публикуван на 2 Юни 2021 at 12:37 от Yordanka Dimitrova Снимка на Yordanka Dimitrova Сподели своя опит

Здравейте , днес на личната си поща получих следния email :

"Известие за пристигане AWB 4565481126
от:
"DHL DELIVERY" (Manager-IDS-2021@vmi565298.contaboserver.net)
дата: 29.05.2021 19:52
до:
ganchev0712@abv.bg

Здравейте ganchev0712@abv.bg

Надявам се, че си добре,

Приложете документите, свързани с вашето пристигане, посочени в темата

затова ви предлагаме да продължите с митническо оформяне от нас.

Моля, предоставете ни:

1- копие на ИД / ПАСПОРТ / ЛИЦЕНЗИЯ НА ШОФЬОР (jpg, jpeg, gif, png)

Моля, отговорете на този имейл : Manager@dhl-tracking-bulgaria.com

N.B : Разходите за митническо оформяне от BGpost са отговорност на доставчика.

Благодарим Ви, че избрахте DHL експресната услуга."

Моля да разследвате случая.

Публикуван на 31 Май 2021 at 00:58 от ganchev0712 Снимка на ganchev0712 Сподели своя опит

Здравейте, попаднах на обява за дистанционна работа в сайта bazar.bg, обещаваща постоянна, добре заплатена, свързана с писане и публикуване на обяви, текстове и статии работа - m.bazar.bg/obiava-32987489 . След като се свързах с тях, последваха купища странни въпроси под претекст, че кандидатът трябва да премине серия от неудобни въпроси в рамките на така наречен психотест, които да покажат как човек би се справил в стресова ситуация. Интервюиращият пожела да си включа камерата, като неговата камера не беше включена. Въприсите които ми зададоха бяха свързани с личните ми данни, професията на родителите ми, дали съм била спирана от полицията, за какви проверки, дали според мен полицаите се държат расистко с чуждестранните граждани.
Въпросния интервюиращ се представи за Христо Маринов, тел.- 0894818802.
Моля за съдействие. Забелязах че има и други пострадали.

С уважение,
М. Ниязи

Публикуван на 26 Май 2021 at 07:43 от M. Ниязи Снимка на M. Ниязи Сподели своя опит

Здравейте казвам се Йоана Христова от Перник ,искам да подам сигнал за измама във вайбър,моят дядо беше измамен с 200+ лева от смс на който цената е спомената над 6 лева телефонният номер е 177077 представя се за жена от София,съобщението е озаглавено Дарина GOG,човека се представя за 51 годишна жена уж лаборантка от столицата и иска данни за семеен статус работа приходи и др. След като той е достигнал лимита на картата си който е 200лв спира да пише и разбира какво е станало,въпросният телефонен номер продължава два дни след това да пише за да получи отговор и съответно още пари да прибират.Не разбирам защо операторите допускат подобни неща.Надявям се да има ефект и да се спре това нещо с измамите защото пенсията на един възрастен човек отиде за няколко смс отговора

Публикуван на 25 Април 2021 at 11:03 от ioanahristova Снимка на ioanahristova Сподели своя опит

Здравейте! Искам да подам сигнал за интернет измама. Моята майка е поръчала даден продукт през страница във Facebook, наречена "Oz mall". Продуктът е на стойност 80лв, но дойде коренно различно нещо от поръчаното. Проверихме нещото, което дойде и ако не се лъжа беше на цена 15-20лв. Първо решихме, че просто са объркали пратката и понеже страницата няма оставен телефон за връзка се обадихме на жената, която звъня на майка ми за потвърждаване на поръчката, но не вдигна. Когато звънях от моя телефон даваше свободна линия, но не вдигаше, а око решите, че това е сериозен проблем се обадете на 0896818183 за да Ви дам повече информация относно случая
с уважение: Марина Бунчева

Публикуван на 15 Април 2021 at 20:57 от Марина Бунчева Снимка на Марина Бунчева Сподели своя опит

Здравейте! Сигнал за събиране на данни на фирми и лица, чрез представяне на служител на банка, който се обажда за неплатени вноски по кредит. Подават грешно име и телефон, име на фирма и питат за уточнение, като така подвеждат да се споделят данни. Телефонът е 0882442539. Моля да разследвате случая.

Публикуван на 6 Април 2021 at 15:10 от Iva Ikonomova Снимка на Iva Ikonomova Сподели своя опит

Здравейте!
Искам да подам сигнал за онлайн измама от телефонен номер +37067086674 и име Мария Георгиева. Насочено е към потребителите на сайт за покупко-продажба на стоки( ОЛХ). Чрез мобилното приложение Viber от този номер изпращат съобщение за закупуване на артикул (че вече е платен) публикуван в гореспоменатия сайт и предлагат заплащане онлайн. Изпращат линк (за доставка ) , и съобщение да се следват инструкциите към него, чрез който извличат данни на банкова карта и сумата за въпросния артикул.
Моля да се разследва случая!

Публикуван на 5 Април 2021 at 15:13 от Десислава Петрова Снимка на Десислава Петрова Сподели своя опит

Препращам като сигнал следния имейл за изнудване по интернет, който получих днес:
From mr.tonyelumelu60@gmail.com

Внимание: Бенефициент на фонда,

Изпратих това писмо до вас преди месец, но не се чух с вас, не съм
сигурен дали сте го разбрали и затова го казвам отново, първо, аз съм
г-жа Кристалина Георгиева, управляващ директор и председател на
Международния валутен фонд.

Всъщност, ние разгледахме всички пречки и проблеми, свързани с вашата
незавършена транзакция и невъзможността ви да отговорите на таксите за
прехвърляне, наложени срещу вас, за предишните опции за прехвърляне,
вижте нашия сайт за ваше потвърждение www.imf.org

Ние сме Съветът на директорите, Световната банка и Международният
валутен фонд (МВФ), Вашингтон, окръг Колумбия, съвместно с
Министерството на финансите на САЩ и някои други съответни агенции за
разследване тук, в Съединените американски щати. е наредил на нашия
отдел за преводи на чуждестранни плащания, Обединена банка на Африка
Ломе Того да ви издаде VISA карта, където ще бъдат качени вашият фонд
1,5 милиона долара, за по-нататъшно изтегляне на вашия фонд.

По време на нашето разследване открихме с ужас, че плащането Ви е
забавено ненужно от корумпирани служители на Банката, които се опитват
да пренасочат средствата Ви в техните частни сметки.

И днес Ви уведомяваме, че Вашият фонд е кредитиран във VISA Card от
UBA Bank и също така е готов да бъде доставен. Сега се свържете със
съдействието на UBA Bank г-н Tony Elumelu Email
(mr.tonyelumelu60@gmail.com)
Изпратете й следната информация за доставката на вашата акредитирана
ATM VISA карта на вашия адрес.

Вашето пълно име ========================
Вашата страна на произход ================
Вашият домашен адрес =================
Вашият телефонен номер =================

Искрено Ваш
Г-жа Кристалина

Публикуван на 2 Април 2021 at 13:44 от Lilyana Karadjova Снимка на Lilyana Karadjova Сподели своя опит

Здравейте. Днес се опитаха да ме измамят във вайбър. Имам публикувана обява в олх. Обади ми се дама, която желаеше да купи проходилката от обявата, но с доставка олх. Не знаех за този тип доставка и тя ми обясни, че се извършва през сайта та олх, тя зарежда сумата, аз въвеждам номер на дебитната ми карта и я получавам. Осъмних се и се разрових. Имам снимки от чата с въпросното лице. Олх ползват само куриерски фирми, нямат други методи за разплащане и доставка. Деница Котари deni_kotari@abv.bg

Публикуван на 30 Март 2021 at 14:13 от Деница Котари Снимка на Деница Котари Сподели своя опит

Здравейте, попаднах на обява за дистанционна работа в сайта freelance.bg, обещаваща постоянна, добре заплатена, свързана с писане и публикуване на обяви, текстове и статии работа - freelance.bg/job-7964.html. След като се свързах с тях, последваха купища странни въпроси под претекст, че кандидатът трябва да премине серия от неудобни въпроси в рамките на така наречен психотест, които да покажат как човек би се справил в стресова ситуация. Интервюиращият пожела да си включа камерата в цял ръст, както правели "другите момичета", като неговата камера не беше включена. Заплащането е 500 евро на седмица на трудов или граждански договор.
Въпросите, които ме накараха да разбера, че наистина има нещо гнило бяха следните: "На каква възраст Ви дойде първият цикъл?" и "На каква възраст беше първият Ви сексуален контакт?". Интесеруваха се също така от професията на родителите ми и особено много от възрастта ми. Изискването беше да се започне още същия ден. Въпросите бяха много лични, а информация относно естеството на работа почти липсваше.
Възложителят на въпросната работа е г-жа Ива Василева -0893787392 и Лучия Лалова - 0894818802. Имейл - dar1001@abv.bg и luchialalova@gmail.com
За съжаление не продължих с интервюто след първите неудобни въпроси, така че не бих могла да дам повече информация, за това как протича то, но съм сигурна, че работата им не е чиста. Не ми се мисли колко млади момичета са се "хванали" на въдицата. Надявам се сигналът ли да бъде от полза.
С уважение,
Ива Иванова

Публикуван на 19 Март 2021 at 11:10 от Iva Branson Снимка на Iva Branson Сподели своя опит

Здравейте, отново измама от името на сайта ОЛХ , получавам предложения да закупят от мен артикул и ми дават фалшива страница на сайта в която искат да попълня всички данни на банковата си карта. Атаката е през вайбър от телефонен номер +359887996317.

Публикуван на 4 Март 2021 at 19:29 от Ivan Ivanov Снимка на Ivan Ivanov Сподели своя опит

https://oonesui.space/?24wesd=3rwge5&acc=124

ФАЛШИВ САЙТ ЗА РЕКЛАМА НА ФАЛШИВ ПРОДУКТ

Публикуван на 20 Авг. 2020 at 12:06 от Камен Пунчев Снимка на Камен Пунчев Сподели своя опит

https://www.freelance.bg/job-5831.html
Здравейте, тъй като си търся работа, попаднах на обява, която изглежда съвсем безобидна. Обадих се на посочения телефон 088 906 1390, там един младеж ( или мъж ) ми отговори, че ще се свържат с мен за интервю, и ми се обади същия глас от друг номер 089 297 7036, говореше бързо и започва да ме разпитва, да аз споделих какво съм работила, но после започна да пита лични въпроси, включително имена на родителите ми и техните професии, дали имам приятел, той какво работел, дали съм била спирана от полицията, за какви проверки и какво ли не, но на много въпроси отговорих уклончиво. Имам подозрения че това са група от телефонните измами, набират информация за поредната жертва. Нямаше да подам сигнал, ако днес в 22.00 от watsapp получих обаждане с напълно непознат номер 088 425 6524 и разбира се го блокирах . Моля, проверете, това не е редно, чувствам много притеснена, че вече фигурирам в нечий списък за измами.

Публикуван на 20 Април 2020 at 22:52 от Rally Gercheva Снимка на Rally Gercheva Сподели своя опит

Здравейте,казвам се Кирил.Проблемът е следният,преди като бях непълнолетен се ровех из интърнет.Влизах в непозволени сайтове.Всичко започна когато станах на 15 години,влязох в сайт за възрастни и се натъкнах на измама.Незаконни материали ! Без да искам ги отворих.Материалите включваха порнографски материали с малолетни.След това ме хванаха и обвиниха в педофилия от един сайт,не запомних името му,беше свързан с МВР.Те ме заплашиха че ако не платя цена до време,ще ме обвинят.Те не спряха с това но решиха да ме лишат от достъп до мрежата Facebook. Много се уплаших тъй като те няколко пъти ми нулираха паролата на Facebook.Казаха ми също че могат да ме обвинят от 3 до 6 години затвор за участие в педофилия. Много се уплаших,и до ден днешен ме е страх от властите.Моля помогнете ми ! Бях получил нервна криза точно зареди това че вече съм на 18 години и съм подсъдим.Моля ви,моят въпрос е следният:може ли да ме арестуват от полицията за това което съм извършил ? Способен съм да си призная че преди време бях на 15 години и съм влизал в незаконни материали.Това че си признавам освобождава ли ме от наказание ? Има ли вероятност да ме заплашват с бой от полицията и да ме обвинят за това престъпление,какво да правя ? Да споделя ли тази случка с полицията в Кюстендил ?

Публикуван на 21 Септ. 2017 at 23:20 от Ивона Симеонова Снимка на Ивона Симеонова Сподели своя опит

Препращам като сигнал следния имейл за изнудване по интернет, който получих днес:

From: Meridian-collective <dona@sainz.biz>
Date: 2017-06-14 15:12 GMT+03:00
Subject: Team Meridian
To: elitepsieva@gmail.com

SHOW THIS MAIL TO WHOEVER IS IMPORTANT IN YOUR COMPANY AND CAN MAKE DECISION!

Unfortunately your data was leaked in the recent hacking of the web site and we now have your information.
We have DataBase tax forms, DOB, Names, Addresses, Credit card details, bank account full details and more sensitive data.
Now, we can publish your details and your clients online who would damage the rating of the company
and would create many problems for you.

We are the Meridian Collective and we have chosen your website/network as target for our next DDoS attack.

We checked your security system. The system works is very bad
On Friday 16_06_2017_8:00p.m. GMT !!! We begin to attack your network servers and computers
We will produce a powerful DDoS attack - up to 300 Gbps
Your servers will be hacking the database is damaged
All data will be encrypted on computers Crypto-Ransomware
You can stop the attack beginning, if payment 1 bitcoin (2800 $).
Do you have time to pay. If you do not pay before the attack 1 bitcoin the price will increase to 10 bitcoins
After payment we will advice how to fix bugs in your system

Please send the bitcoin to the following Bitcoin address:

1HgGf2BCRkBmJNy13oWPo267bq7Lp17Djr

Once you have paid we will automatically get informed that it was your payment.

How do I get Bitcoins?

You can easily buy bitcoins via several websites or even offline from a Bitcoin-ATM.
We suggest you to start with localbitcoins.com or do a google search.

What if I don’t pay?
If you decide not to pay, we will start the attack at the indicated date and uphold it until you do, there’s no counter measure to this, you will only end up wasting more money trying to find a solution. We will completely destroy your reputation amongst google and your customers and make sure your website will remain offline until you pay.
This is not a hoax, do not reply to this email, don’t try to reason or negotiate, we will not read any replies. Once you have paid we won’t start the attack and you will never hear from us again!
Please note that Bitcoin is anonymous and no one will find out that you have complied.

Публикуван на 15 Юни 2017 at 15:27 от Елена Тепсиева Снимка на Елена Тепсиева Сподели своя опит

Здравейте!
Казвам се Иво Велев от Перник кв. Твърди ливади бл. 60/86 ап. тел. 0898231680 На 27.01. 2017 год. изпратих мобилен телефон с IMEI 869636024863889 марка Leeco Le max 2 след сделка в ОLX за 300 евро до Унгария на адрес:NAME: MICHAEL ORUMOR
ADDRESS: KAZINCZY UTCA 6-8
CITY: SZEGED
COUNTRY: HUNGARY
POSTAL CODE: 6721 Комуникацията с въпросния купувач ставаше през мой имейл и неговия:anitamendez982@gmail.com. Пратката е изпратена с Рапидо куриерска фирма с товарителница 72014887 от 27.01. 2017 год. Имах уговорка с купувача по негово настояване да преведе парите през Paypal. Получавах имейли от Papal,че парите са преведени и се изчаква само номера на пратката да бъде проверен. От България пратката е предадена на Sprinter kуриерска фирма за Унгария с товарителница RAP7012772014887. Огромно беше учудването ми като, разбрах в имейл от Paypal, че трябва да преведа още 150 евро на съпруга на Анита Мендез Name : Raphael
Last Name:Offor
City : Budapest
Country :Hungary
през Western Union. Тогава вече разбрах, че съм жертва на интернет измама и престъпление. Веднага писах на Paypal откъдето получих официален отговор на сайта им, че престъпни групи ползват досущ фалшив сайт като оригиналнияPaypal и източват пари и вършат престъпления.Насочиха ме да подам веднага сигнал към съответните власти.
Моля за Вашето съдействие. Вероятно има и други ужилени от въпросните измамниници.
Оставам на Ваше разположение и се надявам да има решение. Парите не са малко за мен. Разполагам с цялата кореспонденция с въпросните измамници.
с Уважение: Иво Велев

Публикуван на 5 Фев. 2017 at 18:17 от иво велев Снимка на иво велев Сподели своя опит
Ако вече си подал сигнал, дай своята оценка за „Главна дирекция Борба с организираната престъпност“ Колко си доволен от процеса по подаване на сигнал? От 1 до 5 звездички, където 1 е малко, а 5 много.
Какво ти направи впечатление? Проблемът пробавен ли беше след подаването на сигнала? Имаше ли нещо сложно? Имаш ли предложение как да се улесни процеса? Изпрати Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.
Добави сайт

Ако знаеш за страница в интернет, от където може да се подаде сигнал, сподели за нея:

Интернет адрес (линк) към формата за попълване Име на организацията, която ще получи сигнала Човешки права: Бежанци и мигранти Престъпност: Корупция Престъпност: Измами Престъпност: Пътно-транспортни Престъпност: Изборни нарушения Престъпност: Бракониерство Граждански: Тютюнопушене на обществени места Престъпност: Кражба Престъпност: Побой Престъпност: Изнудване Престъпност: Документални престъпления Престъпност: Компютърни престъпления Граждански: Полицейски произвол Граждански: Административни неуредици Граждански: Нарушаване човешки права Граждански: Нарушени трудови права Граждански: Нарушаване на етичните норми Граждански: Интелектуална собственост Градски: Неосветени площи Градски: Повредени елементи Градски: Неподдържани зелени площи Градски: Опасни елементи Градски: Натоварено кръстовище Градски: Велосипедни неуредици Градски: Бездомни кучета Потребителски: Хранителна индустрия Потребителски: Отказана гаранция Потребителски: Проблеми с договори Потребителски: Сметки Потребителски: Негодни стоки Потребителски: ВИК Потребителски: Електроснабдяване Други: Изгубени вещи Други: Бедствия Човешки права: Права на децата Граждански: Здравеопазване Потребителски: Нарушени потребителски права Граждански: Паркиране Околна среда: Води Околна среда: Гори Престъпност: Незаконен строеж Потребителски: Градски транспорт Градски: Дупки по пътища Други: Интернет измами Граждански: Достъп до информация Няма значение за сигнала гр. Велико Търново — Велико Търново гр. Видин — Видин гр. Варна — Варна гр. Благоевград — Благоевград гр. Бургас — Бургас гр. Пловдив — Пловдив гр. София — Столична гр. Стара Загора — Стара Загора гр. Русе — Русе Т.е. къде в страната трябва да е проблема, за да реагира организацията на сигнала Какво от изреденото по-долу се изисква? Регистрация Снимка Ел. Подпис Име Е-mail EГН Адрес на подателя Локация на сигнала Какво предлага мястото? Гаранция за отговор Анонимни сигнали Мобилна версия Крайна точка за сигнала Организацията, която ще получи сигнала, пряко ли е отговорна за разрешаването му или е посредник, като примерно НПО, неформална гражданска група? Проследимост Може ли да се проследи развитието по сигнала? Потвърждение Изпраща ли се потвърждение за получен сигнал? (пр: имеил или обажндане) Многоезичност Как става подаването на сигнал? Разкажи за ограничения във видовете приемани сигнали, специфики или инструкции при подаването. Добави Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.

Съдържанието в Signali.bg съществува благодарение на хора като теб.

Добави сайт
За Signali.bg
 • Какво е Signali.bg
 • За BlueLink
 • За Общество.бг
 • Избрани категории
 • Бежанци и мигранти
 • Тютюнопушене на обществени места
 • Нарушаване човешки права
 • Паркиране
 • Гори
 • Незаконен строеж
 • Градски транспорт
 • Дупки по пътища
 • Достъп до информация
 • Signali.bg е създаден от:
 • EEA grants
 • BlueLink
 • Общество.бг
 • Signali.bg е създаден по проект „YouthLink: Уеб-инструменти и капацитет за гражданско наблюдение, застъпничество и въздействие“, финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм (ФМ) на Европейското икономическо пространство (ЕИП) 2009-2014 г.