Категории

Престъпност

Граждански

Градски

Потребителски

Други

Околна среда

Човешки права

Виж всички (32)
Вход
Регистрация Вход Забравена парола Име
имейл адрес

Няма да пращаме нежелани съоб­ще­ния

Ще получиш имейл на този адрес с линк за промяна на паролата.

Парола Парола (пак) вход изпрати регистрация или вход или вход забравена пароола
Или влез чрез Facebook

Няма да пускаме съобщения от ваше име.

Ако нямате акаунт можете да си направите: регистрация
Как работи добави сайт
Как работи Signali.bg

Signali.bg е инструмент за хората, които виждат проблем и искат той да бъде разрешен. Целта е всеки от тях да намери отговор на въпроса:

Къде да подам сигнал за "_____", така че да ми обърнат внимание и да не ми отнеме време

Това се случва като:

 • Хора като теб - потребители в сайта добавят и класифицират начините за подаване на сигнал в различни институции, компании и неправителствени организации. Става лесно с формата достъпна от бутоните "Добави сайт".
 • Хората, които вече са подали сигнал, дават оценка за това дали е имало ефект, дали е било лесно и допълнителни впечатления. Така се сформира "рейтинг" за всеки сайт.

Администраторите на Signali.bg преглеждат добавените сайтове и ги обозначават с ключови думи и снимки. Всеки може да стане администратор, като изпрати имейл до info@signali.bg, в което да опише защо би бил добър в това.

За да се предпази от интернет „тролове“, Signali.bg ограничава честотата, с която могат да се дават оценки, както и изисква регистрация за всяка от тях.

Планирано е бъдеще развитие на Signali.bg, след което ще може да се подават сигнали директно от тук.

Отдел Пътна Полиция - СДВР

Начална страница Полицейски произвол Отдел Пътна Полиция - СДВР

Ако сметнат сигнала ти за невалиден, трябва да ти кажат за това до 1 месец и 7 дни.
Ако сигналът ти е уважен, максимум до 2 месеца и 7 дни ще знаеш как ще се разреши.
Ако случайно сигналът ти не е за „Отдел Пътна Полиция - СДВР“, те трябва да ти кажат до 7 дни и да препратят към когото трябва.
…още

Важни факти
 • Ако сметнат сигнала ти за невалиден, трябва да ти кажат за това до 1 месец и 7 дни
 • Ако сигналът ти е уважен, максимум до 2 месеца и 7 дни ще знаеш как ще се разреши
 • Ако случайно сигналът ти не е за „Отдел Пътна Полиция - СДВР“, те трябва да ти кажат до 7 дни и да препратят към когото трябва
 • „Отдел Пътна Полиция - СДВР“ трябва да се справи с проблема от 1 до 3 месеца. Ако е повече от месец, трябва да ти се опишат особено важни причини за това
 • Ако вече има подаден сигнал за проблема, „Отдел Пътна Полиция - СДВР“ няма да ти отговори, освен ако не добавиш нови факти или обясниш защо сега е по-различно
 • Глобата за „Отдел Пътна Полиция - СДВР“, ако не спази горното е от 150 до 1500 лв

Горното e указано в Административнопроцесуалния кодекс.

Този сайт няма форма за подаване онлайн. За да съобщите за проблем изпрате имейл към:
trafficpolicesdvr@mvr.bg

Навсякъде в България
КАТ Пътна полиция
Хубавото е че: Не изисква регистрация Не изисква снимка Не изисква ел. подпис Не изисква името ти Не изисква имейл адрес Не изисква адреса ти Не изисква локация на сигнала Не изисква регистрация Крайна точка за сигнала Снимка от сайта на Отдел Пътна Полиция - СДВР (5 оценки) Изпрати имейл

Ако вече имаш опит с „Отдел Пътна Полиция - СДВР“ сподели го:

сподели опит
5 оценки

На 07 01 2022 бях спрян от полицаи пред моята къща, за проверка на алкохол между 23:00 и 00:00 часа през нощта на почти не осветено място, след което нито един от полицаите не се представи, със закани и агресивен висок глас ме подканиха за проверка с дрегера, след показания негативен резултат без учтивост и извинения върнаха ми документите и си тръгнаха.. бихте ли ми казали какви задължения и права има в този случай..

Публикуван на 11 Ян. 2022 at 18:38 от José karidov Снимка на José karidov Сподели своя опит

Днес, 09.08.2021г. приблизително 17:30/17:35ч. изчаквахме червен светофар на кръстовището на булевард България и булевард Черни връх, град София, в посока Център/Орлов мост. Между автомобилите застана БЯЛ МОТОР ТИП ГОЛЯМ СКУТЕР С РЕГ. НОМЕР СА2380К... (не можахме да видим последната буква от номера). При тръгване на трафика моторът тръгна да навлиза рязко в нашата лента на движение (крайна дясна) без светлинен сигнал и засичайки автомобила така, че щяхме да го ударим. За да избегнем сблъсък подадохме сигнал с клаксон. Веднага след това мотористът започна умишлено да се опитва да удари автомобила ни и да ни преследва за целта. Предвид неадекватното, опасно и ненормално поведение на водача завихме на следващия светофар (улица Милин камък) и спряхме. Мотористът продължаваше да ни преследва и спря до водача като започна да крещи, че си е бил в платното и не сме имали право да му свирим. След въпрос "Откога има платно между два автомобила и трябваше да те ударим ли?" същият удари рязко с юмрук страничното ляво огледало на автомобила ни, за да го счупи, и тръгна рязко отново по бул Евлоги и Христо Георгиеви. Огледалото ни се откачи при удара. Поведението и агресията на този мъж на видима възраст над средна, с прошарена брада, са напълно недопустими и заслужават санкция. Никой няма право да се движи по осевата линия между автомобилите и да създава опасност за движението и условия за ПТП, а още по-малко да чупи умишлено чужда собственост. Надявам се да може да се издири водачът, въпреки липсата на последната буква от регистрационния номер, и да понесе наказание. Надежда Стоянова, имейл: nadeknadek@gmail.com

Публикуван на 9 Авг. 2021 at 19:04 от Надежда Стоянова Снимка на Надежда Стоянова Сподели своя опит

Тх 78 46 МХ водачът с диагноза мозъчен инсулт и е неадекатен управлява превозното средство претиснително висока скорост снарушения

Публикуван на 13 Юли 2021 at 14:15 от Севгин Енвер Снимка на Севгин Енвер Сподели своя опит

На 21.02.2017 година във град Кърджали спрях на паркинг който има маркировка за начин на паркиране пред комплекс Рилите,паркинга беше зает и аз спрях зад паркираните коли със работещ мотор и светлини във изчакване да се освободи място,в този момент се спря един полицай на метър пред колата ,които не е пътен полицай и ми казва АЗ ОТ КЪДЕ ДА МИНА БЕ,аз му показах със ръцете и му казах да хвърчи,дадох му всички документи ,които поиска и той извика Пътна полиция която ми състави фиш за 50 лева,и ми казаха че било тротоар,но маркировката е за паркинг и ми казаха да съм ходил да се оплаквам на кмета,аз съм безупречен със документи,колата ми е със Португалска регистрация,имам снимки на паркинга и начина на спиране,43 години съм водач на МПС,имам и професионална категория,ама такова чудо не бях преживял,та искам да попитам ДНП,да ми даде отговор това паркинг ли е или не,и какво съм нарушил,името ми е МИРОСЛАВ ОЛЕГОВ МАСЮКОВ .Имейла ми е mikomiko2 @abv.bg.Смятам за това нещо да постна снимки за тази случка във Фейсбук на всички езици във 834 групи и сайтове.БЛАГОДАРЯ.

Публикуван на 23 Фев. 2017 at 19:26 от Miroslav Masyukov Снимка на Miroslav Masyukov Сподели своя опит

Всяка събота и неделя, дори и в делничен ден по пътя от бензиностанция ОМВ до разклона до Кубрат по пътя за Варна моторист изпробва скоростта на мотора си. Създава и невъобразим шум, който се чува до Здравец. Няма ли кой да то спре този потенциален убиец и наглец. Когато гражданите почиват, когато деца и болни спят той нарушава редица разпоредби. До кога питам. Хванете го, покажете го на обществото, накажете го сурово.. Не може да се търпи вече!

Публикуван на 17 Юли 2016 at 14:09 от каракашев Снимка на каракашев Сподели своя опит
Ако вече си подал сигнал, дай своята оценка за „Отдел Пътна Полиция - СДВР“ Колко си доволен от процеса по подаване на сигнал? От 1 до 5 звездички, където 1 е малко, а 5 много.
Какво ти направи впечатление? Проблемът пробавен ли беше след подаването на сигнала? Имаше ли нещо сложно? Имаш ли предложение как да се улесни процеса? Изпрати Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.
Добави сайт

Ако знаеш за страница в интернет, от където може да се подаде сигнал, сподели за нея:

Интернет адрес (линк) към формата за попълване Име на организацията, която ще получи сигнала Човешки права: Бежанци и мигранти Престъпност: Корупция Престъпност: Измами Престъпност: Пътно-транспортни Престъпност: Изборни нарушения Престъпност: Бракониерство Граждански: Тютюнопушене на обществени места Престъпност: Кражба Престъпност: Побой Престъпност: Изнудване Престъпност: Документални престъпления Престъпност: Компютърни престъпления Граждански: Полицейски произвол Граждански: Административни неуредици Граждански: Нарушаване човешки права Граждански: Нарушени трудови права Граждански: Нарушаване на етичните норми Граждански: Интелектуална собственост Градски: Неосветени площи Градски: Повредени елементи Градски: Неподдържани зелени площи Градски: Опасни елементи Градски: Натоварено кръстовище Градски: Велосипедни неуредици Градски: Бездомни кучета Потребителски: Хранителна индустрия Потребителски: Отказана гаранция Потребителски: Проблеми с договори Потребителски: Сметки Потребителски: Негодни стоки Потребителски: ВИК Потребителски: Електроснабдяване Други: Изгубени вещи Други: Бедствия Човешки права: Права на децата Граждански: Здравеопазване Потребителски: Нарушени потребителски права Граждански: Паркиране Околна среда: Води Околна среда: Гори Престъпност: Незаконен строеж Потребителски: Градски транспорт Градски: Дупки по пътища Други: Интернет измами Граждански: Достъп до информация Няма значение за сигнала гр. Велико Търново — Велико Търново гр. Видин — Видин гр. Варна — Варна гр. Благоевград — Благоевград гр. Бургас — Бургас гр. Пловдив — Пловдив гр. София — Столична гр. Стара Загора — Стара Загора гр. Русе — Русе Т.е. къде в страната трябва да е проблема, за да реагира организацията на сигнала Какво от изреденото по-долу се изисква? Регистрация Снимка Ел. Подпис Име Е-mail EГН Адрес на подателя Локация на сигнала Какво предлага мястото? Гаранция за отговор Анонимни сигнали Мобилна версия Крайна точка за сигнала Организацията, която ще получи сигнала, пряко ли е отговорна за разрешаването му или е посредник, като примерно НПО, неформална гражданска група? Проследимост Може ли да се проследи развитието по сигнала? Потвърждение Изпраща ли се потвърждение за получен сигнал? (пр: имеил или обажндане) Многоезичност Как става подаването на сигнал? Разкажи за ограничения във видовете приемани сигнали, специфики или инструкции при подаването. Добави Преди да публикуваме Влез или се регистрирай, за да можем да се свържем с теб, ако си имал проблем.

Съдържанието в Signali.bg съществува благодарение на хора като теб.

Добави сайт
За Signali.bg
 • Какво е Signali.bg
 • За BlueLink
 • За Общество.бг
 • Избрани категории
 • Бежанци и мигранти
 • Тютюнопушене на обществени места
 • Нарушаване човешки права
 • Паркиране
 • Гори
 • Незаконен строеж
 • Градски транспорт
 • Дупки по пътища
 • Достъп до информация
 • Signali.bg е създаден от:
 • EEA grants
 • BlueLink
 • Общество.бг
 • Signali.bg е създаден по проект „YouthLink: Уеб-инструменти и капацитет за гражданско наблюдение, застъпничество и въздействие“, финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм (ФМ) на Европейското икономическо пространство (ЕИП) 2009-2014 г.